ВМРО, Воля и НФСБ се обединяват за вота на 11

...
ВМРО, Воля и НФСБ се обединяват за вота на 11
Коментари Харесай

ВМРО, Воля и НФСБ заедно на изборите на 11 юли. Лидерите няма да са в листите

Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ се сплотяват за вота на 11 юли. Коалицията им ще се споделя "Българските патриоти ", трите партии подписаха през днешния ден предизборно съглашение.

Без водачите в листите новата групировка дава поръчка за продължение на твърдата политика в отбрана на националните ползи, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Патриотичната коалиция се сплотява към 10 съществени правилото. Водещи измежду тях са национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни; повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и националноотговорна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм; въвеждане на учебен ценз при гласуване; децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и други

„ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, дават поръчка за работа в името на всеки български жител и изрично и непримиримо отстояване на националните ползи на България.

Ето и 10-те правилото, които изведоха като цели:
1. България има потребност от национално помиряване и единение, преустановяване на междуинституционалните войни и езика на омразата, с цел да се подсигурява държавността в името на жителите и на националните ползи. Осигуряване на цялостна бистрота в работата на институциите. Фокусиране върху неотложните цели на обществото.
2. Повишаване на приходите на българските жители. Справедливо преизчисляване на всички пенсии и обезпечаване на почтени старини на българските пенсионери. Подкрепа на бизнеса в България. Мерки против произвола на монополите и картелите. Приемане на Закон за частния банкрут. Защита на българския интерес при концесиониране на естествените благосъстояния.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР