ВМРО отбелязаха 124 години от основаването си пред Паметника на

...
ВМРО отбелязаха 124 години от основаването си пред Паметника на
Коментари Харесай

На 124-годишнината си ВМРО пожела да не забравяме кои сме

ВМРО означиха 124 години от основаването си пред Паметника на българските революционери от Македония, Одринско и Беломорието в София.

На събитието участваха Красимир Каракачанов - боен министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация, Волен Сидеров - ръководител групата на Обединени патриоти в Народно събрание и водач на Атака, евродепутатът Ангел Джамбазки и депутати от групата на Обединени патриоти, патриотични организации и посетители. Тържеството стартира с осъществяване на българския химн и химна на Вътрешна македонска революционна организация " Изгрей звезда на свободата ".

Лидерът на патриотите Красимир Каракачанов направи исторически обзор на заслугите на Вътрешна македонска революционна организация за българското обединяване . " Да бъдем сплотени, с цел да бъдем мощни. А когато сме мощни ще побеждаваме ", прикани той и пожела да не забравяме кой сме, от къде идваме и къде отиваме .

Той означи, че има една идея и един морал и това е идеята на български нация . Каракачанов беше безапелационен, че българският интерес над всичко.

Евродепутатът Ангел Джамбазки приветства присъстващите с думите: " 124 години Вътрешна македонска революционна организация - 124 години - популярност, мъжество и борба за България ".

Председателят на ПГ на обединените патриоти в Народното събрание Волен Сидеров съобщи, че патриотичните обединения са нужни на България . " Те са тези, които са опция на демократичната политика, тъй като Европа не може да " продължава по този начин, не може да се трансформира в разграден двор ", съобщи той.

" Нашето наличие в държавното управление е доказателство за това, че България може да бъде независима и да върви напред ", добави Сидеров.

Събитието приключи с поднасяне на венци и цветя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР