ВМРО иска закриване на центровете за мигранти в София. Мотивът

...
ВМРО иска закриване на центровете за мигранти в София. Мотивът
Коментари Харесай

ВМРО искат закриване на центровете за мигранти в София

Вътрешна македонска революционна организация желае закриване на центровете за мигранти в София. Мотивът - по този начин ще се реши един от главните проблеми със сигурността в столицата.
Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и столичният общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера са внесли писмо до Министерски съвет с искане да бъдат закрити центровете за настаняване на мигранти на територията на София, оповестиха от пресцентъра на партията.
Става дума за Регистрационно-приемателния център към Държавната организация за бежанците, намиращ се в столичния регион „ Овча купел “, бул. „ Монтевидео “ 21А и съответните му поделения в кв. „ Военна рампа “ и кв. „ Враждебна “. Министерски съвет е органът, който според член 47, алинея 3 от Закона за убежището и бежанците може да вземе такова решение, прецизират от групировката, която е един от съдружните сътрудници на ГЕРБ.
Според Джамбазки и Контрера със закриването на центровете ще се реши един от главните въпроси, свързани със сигурността в столицата. Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация упорстват и държавното управление да заеме позиция с искане да бъдат преразгледани Дъблинските регламенти .
Кварталите „ Овча купел “, „ Враждебна “, „ Военна рампа “, „ Толстой “ и регионът към „ Лъвов мост “ се трансфораха в рискови за прекосяване места. Развихри се противозаконна активност с споразумяване на документи в Дирекция „ Миграция “ на бул. „ Княгиня Мария Луиза “, показват Джамбазки и Контрера в писмото. Те дефинират като груба политическа неточност допускането за откриване на регистрационно-приемателни центрове в София и показват, че жителите на столицата са платили висока цена " за неповторимата управническа нелепост, която бе сътворена тогава ". Тази обстановка подложи на съществено тестване както системата за сигурност, по този начин и живота и здравето на столичани, споделят Ангел Джамбазки и Карлос Контрера.
Двамата са безапелационни, че въпросните три регистрационно-приемателни центъра нямат място на територията на Столична община, както и че центровете у нас не би трябвало да бъдат от открит, а от затворен вид .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР