Вместо футболен празник вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Основната

...
Вместо футболен празник вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Основната
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Калин Стоянов е бил на кино по време на снощните безредици

" Вместо футболен празник през вчерашния ден наблюдавахме грозни подиуми на принуждение. Основната причина е дългогодишното ръководство на настоящето управление на БФС, което докара до крах на българския футбол без никаква забележима вероятност за развиване. Хаотичните дейности на това управление към организацията на вчерашния мач, в допълнение нагнетиха напрежението. Към това би трябвало да прибавим и неточности в организацията на управленията на Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи, които събраха на едно място враждуващите агитки на футболните тимове. Това съобщи министър председателят Николай Денков на ексклузивен брифинг.

" Искам да благодаря на всички спокойно протестиращи футболни ентусиасти, както и на всички служители на реда, които съзнателно извършиха дълга си без да демонстрират принуждение в извънредно сложна конюнктура изпълнена с провокации ", добави Денков.

Предприех следните дейности - Изпратих писмо до централата на УЕФА и до контролната етична и дисциплинарна комисия на Уефа, ще потърся позицията и на ФИФА. Уволних зам. министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който директно дава отговор за оперативната активност в Министерство на вътрешните работи. Възлагам на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев оптимално бързо и обективно следствие ", сподели

Ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел, сподели Денков.

Нямам рецензии към министъра на спорта. Столична дирекция на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи и Общината би трябвало да основат организация. Определена несъответстваща оценка на ситуацията има и от страна на министър Калин Стоянов, добави министър председателят. Коментарът на Стоянов бил, че нищо изключително не се е случило.

Няма да взема нито едно решение, което не е рационална за страната. Искането за 3 дни за лишаване на дерогацията е вкарване в капан, няма да се поддам на извинане на ръце от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Те могат да смъкват държавното управление, дано да го създадат, сподели Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР