Вместо фон дьо тен и руж - естествена кожа, пъпки,

...
Вместо фон дьо тен и руж - естествена кожа, пъпки,
Коментари Харесай

Цирк в Ергенът: Момичетата истерясаха без грим

Вместо декор дьо загар и руж - естествена кожа, пъпки, пори и недостатъци. Вместо обилни рокли и токчета - пижами и гуменки. Пред това предизвикателство бяха изправени девойките от  " Ергенът "  и обстановката беше много прочувствена за някои от тях. Правилата обаче са си правила - вечерният коктейл в 20 епизод трябваше да мине без грим.



" Не ме тормози обстоятелството, че няма да съм с грим. Някои дами се опасяват да излязат без грим. Аз и в чувал за отпадък се усещам красива и секси ", споделя Мария и смъкна грима си. 

Екатерина обаче имаше терзания да смъкна грима си. 

" Чувствам се незабележима без грим ", бе откровена тя.



" Аз знам за какво Катето не може без грим, споделя ли ми е. Като е била дребна, децата й са се подигравали, защото е от разбъркан брак и с по-дръпнати, а с грима се е чувствала по-защитена ", изяснява Маги.

Вечерта даже се стигна до спор сред Катето и Криси. От продукцията донесоха кърпичка, с цел да се потвърди, че тя е без грим. По кърпичката останаха следи от пудра.



" Изобщо не ме тормози фактът, че би трябвало да съм без грим, тъй като по този начин си вървя в всекидневието. Чувствам се уверена даже и без тези неща " - показа Валерия. 

Според Йоана някои девойки несъмнено са изпаднали в нервност, поради правилото без грим. 

" Искам да им видя същинските лица - безусловно и преносно " - безапелационна бе надя, до момента в който сваляше своя грим. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР