Вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга Капитал“ е по-добре

...
Вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга Капитал“ е по-добре
Коментари Харесай

Цонев: Да съставим редовен кабинет, вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга „Капитал“

Вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга „ Капитал “ е по-добре да се вземем в ръце и да съставим постоянен кабинет. 

Това прикани от парламентарната естрада зам.-председателят на 48-ото Народно събрание Йордан Цонев, заместник-председател на Движение за права и свободи.

В процедура по метода на водене на съвещанието той съобщи: „ Всеки ще ни назовава както си желае, тъй като ние не изпълняваме конституционните си пълномощия като народни представители. От 4 Народното събрание, три не могат да излъчат постоянен кабинет. “.

Ние тогава защо призоваваме от тази естрада, попита Цонев.

Конституцията е дала прецизен и явен метод по какъв начин служебните кабинети да преустановят съществуването си – като се избере постоянен. И вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга „ Капитал “ е по-добре да се вземем в ръце и да съставим постоянен кабинет – нещо което българските жители чакат от нас, прикани зам.-председателят на Народно събрание.

Тогава няма да има вопли към служебните министри и министър-председатели. Тогава ще съблюдаваме всичко това, което се желае от нас, заключи Цонев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР