Влюбени за цял живот – мечтата на всяка двойка, която

...
Влюбени за цял живот – мечтата на всяка двойка, която
Коментари Харесай

Двойките, които всъщност остават влюбени за цял живот, правят 8 неща по различен начин

Влюбени за цялостен живот – фантазията на всяка двойка, която обаче мнозина не съумяват да реализират. Още от колежа евентуално сте виждали хора, които се събират и разпадат, да се разлюбват по-бързо, в сравнение с можете да си визиите. Хората се „ пробват един различен “ като нови рокли и събираха прекарвания. Стига се до такава степен, че от време на време да сте признателни, че сте сами и имате опцията да израствате персонално, професионално и духовно.

И по този начин, какво е любовна връзка, която има силата да продължи постоянно? Силно имаме вяра, че първо би трябвало да се погрижим за себе си, с цел да допуснем в живота си някой, който ще гледа в същата посока. И тогава дружно можем да сътворяваме един хубав живот всеки ден.

Вече знаем сигурно, че има секрети за какво двама души в една връзка остават влюбени за цялостен живот. Ето и някои от нещата, които те вършат, с цел да го реализиран:

1. Уважавате се взаимно.

Всички сме разнообразни хора с разнообразни мозъци, занимания, мисли, възгледи, усети. Ние сме толкоз многостранни и се променяме миг след момент. Уважаването един на различен като човешки същества и като експерти и сътрудници е от решаващо значение за положителните взаимоотношения.

2. Доверяват се един на различен.

Всички вършим доста неточности, имаме ужасни дни, разболяваме се, споделяме си ужасни неща един на различен. Ядосваме се, не можем да преодолеем контузиите, от време на време не се усещаме привлекателни или умни, усещаме се като губещи. През тези времена всички имаме потребност от някой, който да ни припомня за нашето великолепие и просто да бъде до нас. Имаме потребност от това нашият ухажор и сътрудник да ни се довери. Това е някой, който откровено ни обича и вижда нашата вътрешна и външна хубост, без значение от всичко. В една здрава връзка двама души ще желаят другият да се усеща добре със себе си. И да знаем, че нашият сътрудник постоянно се доверява на нашето развиване и избор, ще направи връзките мощни и удобни.

3. Дават си персонално пространство.

В мощна връзка двама души ще си дадат пространство да бъдат себе си и да порастват в посока, която изберат. Така ще си оказват помощ един на различен да станат още повече от това, което са и да израснат. Смяната на различен човек няма да докара до на никое място. Това е или да се научиш да обичаш абсолютно и да сте влюбени за цялостен живот, или да преминеш през пъкъла да не бъдеш признат още веднъж.

4. Грижат се първо за себе си.

Не е ваша отговорност да вършиме колегата си благополучен и не е обвързване на вашия да прави вас щастливи. Наша отговорност е да се зарадваме и да напълним личната си чаша и от тази чаша можем да споделим любовта с колегата си. Ако не сме удовлетворени от това кои сме, в случай че ни липсва самочувствие, в случай че не можем да преодолеем контузиите от детството и минали връзки, постоянно ще проектираме нещастието си върху други хора.

5. Правят връзката си приоритет.

Голямата обич е по-скоро избор, в сравнение с ненадейно възприятие. Двама души вземат решение да живеят дружно. Нито едно материално нещо, нито къща, нито кола, нито работа не ни кара да се издигаме или падаме толкоз, колкото нашите взаимоотношения с хората. Чувстваме се живи, когато можем да споделяме, когато можем да изживеем дребни, вълшебни неща дружно. Чувстваме се живи, когато можем да се смеем, плачем и мълчим дружно. Връзката постоянно би трябвало да бъде приоритет.

6. Нямат никакви упования.

Всяка връзка е цялостен живот и развой. Двойките, които остават влюбени за цялостен живот, са се научили да нямат упования от другите. Това е доста сложен урок. Очакваме един от различен да се вписваме в избрани рамки и когато това не е по този начин, оставаме разочаровани. Вместо това прегръщайте всяко несъвършенство. Научете се да обичате уникалността на другия и не се опитвайте да го променяте.

7. Общувайте посредством изложение на възприятията си.

Другите хора не могат да четат мислите ни, колкото и да ни се желае. Така че е по-добре да се научим да приказваме на глас това, което усещаме. Ясната връзка, даже в случай че постоянно е доста сложна, уязвима или даже грозна, е белег на мощна и здрава връзка. Нашият сътрудник не е оставен на мрачно и може да реши по какъв начин да продължи, без да прави неправилни догатки. Това е толкоз просто. Имате ли нещо мислено? Кажете го.

8. Остават привлекателни един за различен — душевен и физически.

Погрижете се за мозъка, тялото и духа си. Дори това да ви наподобява доста сложна истина, ние желаеме сътрудник, който да е прелъстителен за нас. Същото е и за него.Но да извършите нещо за някого не е верният метод. Когато сме във форма, здрави и продължаваме да растем, ние се усещаме уверени в себе си и по-жизнени. Именно това ще почувства и сътрудникът ни. Така че в никакъв случай не спирайте да растете, да се развивате и да преоткривате себе си непрекъснато. Това е също една от тайните на двойките, които в действителност остават влюбени за цялостен живот. Това е толкоз просто, нали…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР