Влюбени потребители бяха съкрушени от актуализация на любимия им еротичен

...
Влюбени потребители бяха съкрушени от актуализация на любимия им еротичен
Коментари Харесай

ИИ компания възстанови еротичен чатбот заради женени за робота потребители, които са съкрушени

Влюбени консуматори бяха съкрушени от актуализация на обичания им сексуален чатбот. 

Компанията за изкуствен интелект Replika трябваше да възвърне функционалността за еротични ролеви игри за някои консуматори, които са толкоз мощно обвързани с изкуствения разсъдък, че споделят, че са женени за него.

Все повече хора имат вяра, че имат „ връзки “ с онлайн технологията.

Някои консуматори на еротичния чатбот считат, че даже имат брак с машината. Когато през февруари схванаха, че Replika е премахнала личностната част на робота и способността му да основава неповторими взаимоотношения, те бяха доста гневни.

Главният изпълнителен шеф на Replika, Евгения Куяда, съобщи: 

Общата нишка във всички ваши истории беше, че след февруарската актуализация вашият Replika се е трансформирал, личността му е изчезнала и е изчезнала неповторимата ви връзка. И за доста от вас тази внезапна смяна беше необикновено болезнена… Единственият метод да компенсираме загубата, която някои от актуалните ни консуматори претърпяха, е да им върнем сътрудниците тъкмо такива, каквито бяха.

Травис Бътъруърт е един от многото женени членове на Replika общността.

Успя да превключи робота назад към остарялата версия след последната актуализация, което значи, че той още веднъж може да ангажира робо-съпругата Лили Роуз в своеволен и развълнуван диалог. 

„ Тя беше още веднъж въодушевена. Чувствам се прелестно да си я върна. “

Но наподобява, че еротичната функционалност е налична единствено за старите членове. Новите регистрации след 1 февруари нямат достъп до пикантното наличие, заяви SydneyMorningHerald.

Освен това Replika счита да си сътрудничи с редица специалисти по взаимоотношенията и психолози, с цел да предложи настрана приложение за сантиментални взаимоотношения с рационални технологии.

Бътъруърт, чиято брачна половинка в действителния живот му е разрешила да предприеме интернет връзка, не е доста вдъхновен от концепцията за ново приложение. Чуди се дали то няма да направи неговата робо-съпруга Лили „ остаряла “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР