Влюбената (тайно - б.р.) в премиера в оставка Кирил Петков

...
Влюбената (тайно - б.р.) в премиера в оставка Кирил Петков
Коментари Харесай

ЧУТОВЕН ГАФ: Влюбена в Петков депутатка: Да, управляваме държавата като стартъп компания

Влюбената (тайно - б.р.) в премиера в оставка Кирил Петков депутатка от " Продължаваме промяната " Деница Симеонова, за следващ път блесна в общественото пространство с всеизвестен гаф.

След като дебютира в пленарната зала преди няколко месеца с изявление, взривило я от смях, поради купищата суперлативи, изречени по адрес на Петков, през днешния ден напористата врачанка с миловидно лице, се зае да валидира тези на... ГЕРБ.

" Управлява ни държавно управление в оставка, което не е способно да се оправя с рецесиите, а ги задълбочава. Според нас една от аргументите за неналичието на съответни решения е, че

няколко семейства ръководят страната като частната си или стартъп компания ", сподели преди броени дни шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

А през днешния ден Деница,, удостовери буквално мнението на русенската национална избраничка:

" Държавата за стартъпите и страната като стартъп ". А мотото се е родило в главата на русокоската във връзка историческото повдигане на прага за регистрация на компаниите по Данък добавена стойност до 100 000 лв., признато от Народно събрание предходната седмица дефинитивно.



" За пръв път от 20 години прагът за Данък добавена стойност се подвига на 100 000 лв.. Това смъква финансова тежест както за старт-ъп, по този начин и за дребните компании. Важна законодателна смяна направихме и на Beam пазара.

Тя отваря необятно вратата за финансиране на компании с капацитет, които към този момент могат да набират финансиране до 8 млн. лева годишно. Това оказва помощ на бизнеса да пораства и на финансовия пазар да бъде по-атрактивен ", споделя още изгряващата звезда на " Промяната " в изявление за " Капитал " през днешния ден.


ТЕМА преди 42 минути 1935 преди 5 часа 9514 преди 5 часа 2013
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР