Влизането на България в Шенген, номинацията на Мария Габриел за

...
Влизането на България в Шенген, номинацията на Мария Габриел за
Коментари Харесай

Росен Желязков се срещна в НС с български евродепутати

Влизането на България в Шенген, номинацията на Мария Габриел за министър председател и политическата неустойчивост бяха измежду главните тематики по време на срещата на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков с част от българските евродепутати.

Той потърси от тях съвет по какъв начин може да се оправи страната с компликациите, пред които е изправена, в това число и какъв е обликът на страната пред евроинституциите. Според депутатите е действителна опцията България да бъде разграничена от Румъния като кандидат-член за Шенген и да не бъде призната. Според Желязков идната седмица ще бъде извънредно значима за страната ни.

" Следващата седмица ще бъде значима както за обществото вътре в страната, по този начин и като обръщение за нашите съдружници и страните, с които сме в един съюз, тъй като не е загадка за всички, че последните две години нанесоха обилни имиджови вреди върху чувството за България като сериозен, сигурен и предвидим фактор ", сподели Росен Желязков, ръководител на Народното събрание
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР