Властите във втория по големина град в Колумбия, Меделин, се

...
Властите във втория по големина град в Колумбия, Меделин, се
Коментари Харесай

Пищен модел се разходи по еротично бельо по улицата, глобиха я

Властите във втория по величина град в Колумбия, Меделин, се самосезираха, откакто в обществените мрежи се появи видео, снимано от възмутени жители, на което се вижда по какъв начин мъж се разхожда по една от най-оживените търговски улици на града, придружаван на разположение от полуголата си другарка.

Именно оскъдното ѝ облекло провокира вълна от неодобрение, което стигна до кмета на града Даниел Кинтеро, който от своя страна изиска въпросният мъж, холандец по народност, да бъде неотложно депортиран в родината си, написа novini.bg.

" Настоявам миграционните служби незабавно да се заемат със случая и да депортират този човек, който опетни имижда на града ни и имижда на всички поданици на Меделин ", съобщи Кинтеро във видеообръщение в обществените мрежи.

Caso de exhibicionismo generó impacto en el sector de Provenza en Medellín. Comerciantes de la zona rechazaron el hecho protagonizado por un extranjero y una modelo en ropa interior.
— Alejandro Romero (@Netman76)
Жената, която бе облечена единствено по предизвикателно долни дрехи и черен чорапогащник, имаше и каишка към врата си, с която бе водена от холандския жител, до момента в който се разхождаха предишния петък в квартал " Провенса ".

Търговците на улицата осъдиха провокативното държание на двойката, разяснявайки, че сходно държание накърнява имиджа на града и може да навреди на туризма, който към този момент пострада задоволително от пандемията.

От локалната полиция обявиха, че дамата е била санкционирана за непочтено държание и демонстрация на ексхибиционизъм, който " провокирал ужас в обществото ", осведоми организация EFE.

По-късно се разбра, че името на дамата е Алеха Торес, която е професионален модел. Тя оправда държанието си, като акцентира, че по никакъв метод не е нарушила законите в страната, нито е упражнявала форма на ексхибиционизъм.

Все отново Торес даде обещание, че повече няма да прави сходни прояви в обществото, настоявайки, че разходката ѝ по долни дрехи е било " професионален ангажимент " като модел.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР