Властите във френския задморски департамент Гваделупа наложиха комендантски час в

...
Властите във френския задморски департамент Гваделупа наложиха комендантски час в
Коментари Харесай

В Гваделупа въведоха комендантски час заради протестите срещу санитарните мерки

Властите във френския презморски департамент Гваделупа постановиха комендантски час в отговор на огнища на принуждение в градовете, заяви префектурата на Гваделупа, представена от РИА Новости, представен от " Фокус ".

Според радиостанцията France Bleu полицейският час е въведен след пет дни митинги против санитарните ограничения. Според префектурата протестите са съпроводени от запалвания, блокиране на пътища и обири.

„ Поради експлоадирането на принуждение в градовете, които обгърнаха Гваделупа през последните няколко дни... префектът на Гваделупа Александър Рошат реши... да приложи пълномощията на административната полиция, които са му предоставени от закон и да разгласи комендантски час от този ден, петък, 19 ноември “, се споделя в изказване, оповестено в акаунта на префектурата в „ Туитър “.
свързани новини5160на 20.09.2017
Отбелязва се, че до 23 ноември са неразрешени всички напредвания на жителите отвън местоживеенето им от 18 часа до 5 часа сутринта.

От 9 август санитарните пропуски във Франция (включително задморските територии) са наложителни за посещаване на кафенета, заведения за хранене, както и за полети и пътувания с влакове на дълги дистанции. Документът допуска прекосяване на цялостния цикъл на имунизация против ковид, съществуване на негативен тест за коронавирусна зараза или удостоверение на предходно заболяване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР