Властите в Нидерландия са идентифицирали 27 футболисти през последните месеци,

...
Властите в Нидерландия са идентифицирали 27 футболисти през последните месеци,
Коментари Харесай

Огромен скандал разтресе футбола в Нидерландия

Властите в Нидерландия са разпознали 27 футболисти през последните месеци, които са залагали на мачове със лично присъединяване или срещи, в които техният клуб взе участие. Това заяви нидерландската радиотелевизионна корпорация (НТК), базирайки се на отчет, направен от особено звено на Органа по хазарта, което има за цел да реагира на сигнали за вероятно споразумяване на мачове.

Според телевизионния канал, сходни дейности са престъпно закононарушение. Става дума за 25-а професионални футболисти, играещи във висшата лига или първа дивизия, и двама дилетанти, играещи във втора дивизия.

Според отчета, някои футболисти залагат на мачове с тяхно присъединяване, други - на мачове от своята лига, само че с присъединяване единствено на противници. Освен това бяха разпознати играчи, които са създали и двата типа
залози.

" В някои случаи залозите са били толкоз подозрителни, че информацията е била неотложно предадена на полицията за в допълнение следствие ", отбелязва НТК.

Не се оповестява по какъв начин върви следствието, не се оповестяват и имената на играчите, участващи в противозаконните
залагания.
 Звезда на Нидерландия пред трансфер във Висшата лига
Звезда на Нидерландия пред трансфер във Висшата лига

Нюкасъл е сложил на масата публична оферта

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР