Властите в австралийския щат Нов Южен Уелс съобщиха, че удължават

...
Властите в австралийския щат Нов Южен Уелс съобщиха, че удължават
Коментари Харесай

Удължиха до 28 август локдауна в Сидни

Властите в австралийския щат Нов Южен Уелс оповестиха, че удължават и предградията му с един месец – до 28 август, предава РИА Новости.

Губернаторът на щата Гладис Береджиклян разгласи по-рано заключване поради разпространяването на по цялата територия на Сидни и близките обитаеми места. Жителите на карантинираните региони имат право да напущат домовете си единствено за работа или учебно заведение, за набиране на нужни покупки, за спортни занимания или оказване помощ на близки хора.
 Мелбърн още веднъж „ под ключ “ поради ковид Мелбърн още веднъж „ под ключ “ поради ковид
Опитът на Австралия да приключи бързо разпространяващото се огнище на ковид ще докара до завръщането на втория град в страната в...

„ Отчитайки ниските темпове на, настоящите сега разпоредби остават в действие още четири седмици (до 28 август) на територията на Голям Сидни ”, се споделя в изказването на губернатора, оповестено на формалния уебсайт на щата.

Отбелязва се, че жителите на Сидни нямат право да вървят до магазини, които са отдалечени на повече от 10 км от домовете им. Освен това управляващите позволиха да бъде обновена работата на строителните площадки, при изискване, че един служащ ще работи на повърхност от 4 квадратни метра.

Береджиклян прикани за следващ път жителите да се имунизират.

Според последните данни на медицинските управляващи в щата, от началото на пандемията броят на инфектираните с COVID-19 са надхвърлили 8,7 млн. души, а умрелите са 67. 

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР