Властите в американския щат Охайо идентифицираха масовия убиец на 9

...
Властите в американския щат Охайо идентифицираха масовия убиец на 9
Коментари Харесай

Масовият убиец от Охайо съставял списъци с хора за ликвидиране

Властите в американски я щат Охайо идентифицираха всеобщия палач на 9 души при безразборната стрелб а, която той откри по улиците на град Дейтън в неделя в известен регион с нощни заведения, съобщи Асошиейтед прес. Той е 24-годишният Конър Бет с. Оказа се, че измежду жертвите е и неговата 22-годишна сестра Меган. Тя е и най-младата от убитите. Другите жертви са на възраст сред 25 и 57 години. Има и 27 ранени. Следователите към този момент се въздържат да вършат догатки за претекста на килъра, който бързо бе убит от полицията.
 Охайо ликвидиране БГНЕС
Полицаите са съумели да обезвредят уличния нападател единствено за една минута. При това той е бил с бронежилетка и е имал още аварийни пълнители с патрони .

Това бе второто всеобщо ликвидиране в Съединени американски щати в границите на 24 часа. По-рано 21-годишен мъж умъртви 20 души и рани други 26 в търговски център в град Ел Пасо, щата Тексас.

 
Съученици на Конър Бетс оповестиха, че той е бил краткотрайно отхвърлен от учебно заведение, тъй като съставил два листата - с хора, които желал да убие и с девойки , които желал да нападне полово, съобщи Асошиейтед прес.-->
 
Двама някогашни съученици оповестиха тази информация, откакто полицията съобщи, че нищо в биографията на Конър Бетс не би попречило да купи пушката, с която стрелял пред препълнен бар, по-малко от минута, преди да бъде убит от патрулиращи в региона служители на реда.
 Охайо ликвидиране БГНЕС
Бетс бил краткотрайно отхвърлен от гимназията Белбрук, откакто в учебна тоалетна бил открит лист с лица, които желал да ликвидира. Преди това той бил краткотрайно отхвърлен, тъй като направил лист със съученички, които желал да изнасили.
 
Представители на гимназията отхвърлиха да потвърдят информацията.
 
Бетс не е привличал вниманието на полицията, откакто навършил пълноправие.
 Охайо ликвидиране БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР