Властите на остров Бали вече седмо денонощие издирват 40-годишния българин

...
Властите на остров Бали вече седмо денонощие издирват 40-годишния българин
Коментари Харесай

Българин изчезна във водите на океана край остров Бали

Властите на остров Бали към този момент седмо денонощие търсят 40-годишния българин Костадин Канавров, липсващ във водите на океана по време на подводен лов на риба, оповестява Zarata.info.

Канавров е от Балчик и най-вероятно е бил засмукан от доста мощно подводно течение.

Инцидентът е станал рано сутринта на 15 февруари, заяви локалният уебсайт bali.tribunnews.com. 40-годишният Костадин дружно с още двама българи – 42-годишният Любен Ловчев и Данчо Христанов, са наели лодка с капитан локален гражданин – Кетут Вирда. Около 7.15 часа тримата са се гмурнали и половин час по-късно съумели да уловят огромна риба. Тогава Христанов решил да си почине на лодката, а Канавров и Ловчев още веднъж се гмурнали, съобщи Dir.bg.

Малко по-късно 42-годишният Любен изплувал и също се качил в лодката, само че 40-годишният Костадин по този начин и не се появил на повърхността. Двамата му другари и капитанът на лодката се пробвали да го потърсят, само че несполучливо. Те подали сигнал на локалните управляващи.

Вече седми ден обаче издирвателната интервенция няма резултат, а търсенето е мощно затруднено поради вятър и мощно неспокойствие. Според локалните, регионът, където са се гмуркали българите е доста рисков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР