Влаковите превози бяха възобновени частично днес в Гърция след смъртоносната

...
Влаковите превози бяха възобновени частично днес в Гърция след смъртоносната
Коментари Харесай

Влаковете потеглиха отново в Гърция след смъртоносната катастрофа

Влаковите транспорти бяха обновени отчасти през днешния ден в Гърция след смъртоносната железопътна злополука преди три седмици, съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция. Това става в миг, когато дясноцентристкото държавно управление на страната се пробва да си възвърне позициите преди идните

При челния конфликт на 28 февруари, най-смъртоносният в историята на Гърция,, а десетки бяха ранени, като девет от тях към момента са в болница.

Националните и крайградските влакови услуги бяха обновени единствено в лимитирани сектори от железопътната мрежа, с спомагателен личен състав във влаковете и гарите и наложителни пунктове за понижаване на скоростта в регионите, където вероятността за конфликт се смята за по-висока.

Първият трен за деня беше този в 04:45 ч. сутринта от Атина до Иной. Възстановена беше и крайградската железопътна линия до интернационалното летище в Атина.

Пълното обслужване ще бъде обновено на 11 април, в това число железопътният превоз сред Атина и втория по величина град в Гърция - Солун.
Смъртоносният конфликт сред пътнически трен по маршрута Атина-Солун и насрещно движещ се товарен трен открои дългогодишните проблеми със системите за наблюдаване на сигурността на мрежата, показва АП. След злополуката преднината на държавното управление в изследванията на публичното мнение понижа почти на половина до едвам три пункта пред главния му ляв противник седмици преди изборите.

Министър-председателят Кириакос Мицотакис заяви нощес, че ще организира избори през май - месец по-късно от в началото предстоящото - само че не уточни точна дата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР