Влакът София - Бургас, който затъна през тази нощ в

...
Влакът София - Бургас, който затъна през тази нощ в
Коментари Харесай

Изтеглиха затъналия влак край Айтос

Влакът София - Бургас, който затъна през тази нощ в пряспа край Айтос, към този момент е изтеглен с различен локомотив. Пътниците всеки миг ще са на топло. Това сподели пред bTV регионалният шеф на Бургас Вълчо Чолаков. 
"Важно е, че няма бедстващи на територията на региона, макар, че температурата е -14 градуса. Отсечката Бургас - Каблешково, която също е затворена, се чака всеки миг да бъде отворена. Магистралата се почиства. Има няколко прави, където има мощно навяване. Тя е добре почистена. Убедих се в това персонално. Очаквам до обяд да бъде отворена. Остава затворен Дюлинският проход ", съобщи губернаторът. 
"Преди пет минути ми рапортуваха, че влакът към този момент пътува за Бургас. Локомотивът е аварирал, само че всичко към този момент е наред ", сподели по-късно регионалният шеф пък пред камерата на Нова телевизия. "Почти няма сигнали на тел. 112 през предишното денонощие. Тази заран имаше информация за заболели деца в общините Руен и в Айтос, които с тежка техника и кола за спешна помощ са превозени и им е оказана помощ. Имаше и един погрешен сигнал за 150 автомобила закъсали край Равда. Оказа се, че са пет. Призовавам жителите да не ни подвеждат ", съобщи Вълчо Чолаков. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР