Владислав Карамфилов или просто Влади Въргала, се поизгуби от полезрението

...
Владислав Карамфилов или просто Влади Въргала, се поизгуби от полезрението
Коментари Харесай

Срам на дърти години: 55-годишният Влади Въргала в любовен скандал с майка и дъщеря!

Владислав Карамфилов или просто Влади Въргала, се поизгуби от полезрението на медиите. Актьорът водеше най-нормален и спокоен живот, а към него нямаше нищо " любопитно ", поради което си коства да се шуми. Дори връзките му с дами оставаха в загадка.

Знаем, че Въргала има две деца от първата си и единствена брачна половинка Силвия, с която бяха дружно от възпитаници и той твърдеше, че е любовта на живота му. След дълги години брак обаче двамата изненадващо преди време се разведоха, а мотивът бе пиянството на Влади.

Последната му известна другарка бе актрисата от турски генезис Тезджан Ферад - Джани, само че и тя не устоя дълго с него. Скъсаха и останаха другари, тъй като Влади най-малко има добросърдечен и простодушен манталитет.

Днес обаче гръмна заплашителен любовен скандал по тази причина, че Въргала се е замесил не просто в триъгълник, а в любовен триъгълник с майка и щерка. Самият той даже добродушно си призна " прегрешението " пред Жоро Любенов преди часове, когато стана ясно, че въпросните дами са Аня Пенчева и нейната дъщеря Петя Дикова.

И преди да започнете да пустосвате " гадния коцкар " Влади Въргала, бързаме да разбираем - да, Петя му е държанка, а Аня му е жена, само че не в действителността, а в новата му театрална режисура. Така че - споко! Самият Влади не сдържа смеха си и се " затюхка " по какъв начин е разрешил да му се случи това " знамение ". Театрото дава обещание да е забавно.

 

Тагове: Петя Дикова Влади Въргала Аня Пенчева Владислав Карамфилов Силвия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР