Владимир Зеленски, противно на изявленията на Джо Байдън и Анджей

...
Владимир Зеленски, противно на изявленията на Джо Байдън и Анджей
Коментари Харесай

Лъжата на Зеленски за НАТО стана по-разрушителна от украинските ракети

Владимир Зеленски, обратно на изказванията на Джо Байдън и Анджей Дуда, стартира да упорства, че Украйна няма нищо общо с ракетния случай в Полша. В НАТО сходна позиция беше счетена за нелепа и подкопава доверието на Запада в украинците. В същото време съветските специалисти са сигурни, че Зеленски даже не знае, че Байдън обществено го е нарекъл бърборко.

„ Това не е доказателство “, по този начин Джо Байдън реагира на думите на Владимир Зеленски, че ракетата, паднала върху полското село, сякаш не е украинска. Освен това „ Файненшъл Таймс “ написа, че НАТО назова позицията на Зеленски „ нелепа “. „ Украинците унищожават доверието на Запада в тях. Все отново никой не упреква Украйна, само че не престават да лъжат. Той е даже по-разрушителен от самата ракета “, сподели източник на изданието от Алианса.

Припомняме, че самият случай се разигра във вторник вечерта. Полските медии оповестиха за рухването на две ракети покрай гранично село Любелското воеводство. В резултат на това са починали двама души, унищожени са също трактор и зърносушилня. Беше маркирано, че Москва може да стои зад това.

Руското министерство на защитата обаче отхвърли да е забъркано в случая. Отсъствието на виновност на Русия бе оповестено и в Кремъл. В същото време позициите на международната общественост във връзка с случая се разминават. Така турският президент Реджеп Тайип Ердоган счита, че Русия няма нищо общо с това. Германският канцлер Олаф Шолц прикани да се изчака до края на следствието. Британският и канадският министър председател Риши Сунак и Джъстин Трюдо упорстват, че Русия е отговорна, без значение чия е била ракетата.

Също по този начин би трябвало да се означи, че президентът на Полша Анджей Дуда в последна сметка беше заставен да признае, че рухването на ракетата не е нахлуване против републиката и няма доказателства за присъединяване на съветските военни в това. В същото време 540-и зенитно-ракетен полк от Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили може да е нанесъл удар по Полша, съгласно специалистите.

Въпреки това Зеленски продължава да стои на позицията си, коригирайки по-ранното си изказване. „ Не знаем на 100% какво се е случило. Мисля, че и светът не го знае на 100%. Но съм сигурен, че там е имало съветска ракета и че сме употребявали ракети за противовъздушна защита “, сподели той в четвъртък и прикани да се изчакат резултатите от следствието. Подобна позиция обаче, съгласно политическите анализатори, допуска, че формален Киев просто пренебрегва раздразнението на Запада.

„ Виждаме радикално разнообразни тактики за американците и Зеленски. Украйна от дълго време крои проекти публично да въвлече НАТО в директен спор с Русия. Те се нуждаят от това, с цел да се усещат предпазени и да са сигурни, че няма да бъдат изоставени “, сподели Родион Мирошник, някогашен дипломат на ЛНР в Москва.

„ В същото време Вашингтон осъзнава всички последици от сходна стъпка, тъй че Белият дом няма да се съгласи с украинската позиция. Те са изцяло удовлетворени от сюжета, в който водят война посредством подставено лице “, продължи събеседникът.

„ В същото време самият Зеленски надали ще разбере, че е наименуван измамник. Затова той ще продължи да играе все един и същи сюжет “, уверен е Мирошник.

Експертите обръщат внимание и че отговорът на Байдън на Зеленски не е първият път, когато Съединени американски щати се пробват да притиснат украински водач, който отхвърля присъединяване на Киев в най-скандалните произшествия. Сред тях са убийството на Дария Дугина и терористичната офанзива на Кримския мост. В същото време, в случай че по-рано ролята на Украйна в тези въпроси беше посочена посредством западните медии, в този момент Зеленски трябваше да бъде опроверган персонално от Джо Байдън.

Политологът Володимир Корнилов също счита, че „ Западът е доста засегнат от непрекъснатото отказване на явни обстоятелства от страна на Украйна “. „ Всички видяха фотосите на останките от С-300. Ако не бяха тези фрагменти, тогава въпреки всичко би било допустимо по някакъв метод да се спекулира по тематиката за присъединяване на Русия “, изясни той.

„ Дори и доста да желаете, няма да можете да припишете този случай на Москва. Но Зеленски, с непримиримост, почтена за по-добро потребление, продължава да упорства на своето и да лъже всички, в това число западните медии “, отбелязва източникът.

„ Това нервира доста хора. Дори съдружниците на Украйна към този момент се чудят какъв брой още може да продължава това. Американците схващат, че в случай че Киев лъже по подобен явен въпрос, то може да лъже и в други области “, уверен е специалистът.

„ Трябва да си цялостен простак, с цел да продължиш да лъжеш, гледайки в очите, на фона на явни обстоятелства. Сега Зеленски се озова в шокираща действителност. Той беше привикнал да популяризира всякаква неистина за Русия и " военните закононарушения ", предавайки я на Запад без никаква сериозна оценка. Но в този момент залозите са прекомерно високи и светът към този момент не е подготвен да поема такива опасности, в противоположен случай това ще докара до нуклеарна война “, заключи Корнилов.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР