Владимир Савов положи клетва като заместник-председател на Комисията за финансов

...
Владимир Савов положи клетва като заместник-председател на Комисията за финансов
Коментари Харесай

Владимир Савов стана зам.-председател на КФН

Владимир Савов постави клетва като заместник-председател на Комисията за финансов контрол, Петър Джелепов стана неин член.

Савов бе определен от Народното събрание като управляващ ръководство " Застрахователен контрол ", Петър Джелепов като неин член ще подкрепя политиката на КФН по разбор и оценка на риска на финансовите пазари, рационализиране на надзорната процедура и отбрана на ползите на вложителите, застрахованите и обезпечените лица.

Председателят на КФН Бойко Атанасов показа номинациите им, като посочи че Савов е умел финансист. Запознат е в подробност с активността на КФН, защото шест години е член на комисията, изясни Атанасов.

" Дълбоко убеден съм, че персона със сериозен опит, експертиза, умения и добра известност, е от извънредно значение за сполучливата работа на комисията ", уточни Атанасов по отношение на кандидатурата на Савов.

Атанасов уточни, че професионалната кариера на Джелепов минава през ръководство на районни структури в банковия бранш. " Акцент в представянето му са уменията за водене на договаряния, разбор на макро и на микро равнище и схващане на потребностите на потребителите ", съобщи Атанасов.

" Г-н Джелепов и господин Савов имат цялостния набор от качества, които подсигуряват мощен експертен екип в КФН ", сподели ръководителят ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР