Владимир Путин смяташе, че може да разцепи Запада и че

...
Владимир Путин смяташе, че може да разцепи Запада и че
Коментари Харесай

Путин няма идея какво го чака, заплаши Байдън в речта си за Състоянието на нацията

" Владимир Путин смяташе, че може да разцепи Запада и че НАТО няма да реагира. Путин сгреши, подготвени сме ", каза каза президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в обръщението си за Състоянието на нацията пред двете камари на Конгреса на Съединени американски щати.

 Във Вашингтон участва и украинският дипломат в Съединени американски щати Оксана Маркарова, тя беше почетен посетител на първата дама Джил Байдън. Белият дом разгласи преди речта, че брачният партньор на вицепрезидента Камала Харис, вторият благородник Дъг Емхоф и президентската сестра Валери Байдън Оуенс също ще проследят речта с първата дама.

Байдън отбрани глобите против Русия: „ Когато диктаторите не си заплащат за експанзията, те предизвикват още безпорядък и продължават. Затова НАТО беше основано след Втората международна война – с цел да подсигурява мир и сигурност в Европа. "

Байдън разгласи и нови наказания: въздушното пространство на Съединени американски щати ще бъде затворено за съветски самолети, сподели той. Това в допълнение ще изолира Русия и ще усили още икономическите разноски за Москва. Така САЩ ще последват Европейски Съюз и Канада, които към този момент не разрешиха на съветски самолети да прелитат, изхвърчат и кацат на тяхна територия.

В Twitter Джо Байдън написа: 

Президентът Путин смяташе, че може да влезе в Украйна и че светът ще поддаде. Вместо това обаче, той се сблъска със стена от мощ, за която не подозирал. Той се се среща с украинците. 

 

President Putin thought he could roll into Ukraine — and the world would roll over.

Instead, he met a wall of strength he never imagined.

He met the Ukrainian people.
— President Biden (@POTUS)
В допълнение към главната тематика, която сега вълнува света - войната в Украйна, Джо Байдън прегледа и вътрешнополитически въпроси. Той дефинира битката с високата инфлация като собствен главен приоритет. Правителството ще се концентрира върху усилването на нововъведенията, целевите вложения и повишението на местното произвеждане. Това е план, който „ понижава разноските, а не заплатите “, сподели президентът.

Става дума за възстановяване на инфраструктурата и транспортната логистика и осигуряване на повече нововъведения. „ И вместо да разчитаме на непознати вериги за доставки, дано го създадем в Америка “, сподели Байдън.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР