Владимир Путин, коментирайки изявлението на президента на САЩ Джо Байдън

...
Владимир Путин, коментирайки изявлението на президента на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Путин отговори с поговорка на Байдън за желанието да го смаже

Владимир Путин, разяснявайки изказването на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за желанието му да бъде „ смачкан “, напомни в изявление за телевизионния канал „ Россия 24 “ известна сентенция.

" Имаме добре известна сентенция в Русия: живей постоянно и се учи. Това се отнася освен за президента Байдън, само че и за политическите елити на Съединени американски щати като цяло. Трябва да се научим да почитаме другите и тогава няма да има потребност да смазваме някой ”, сподели той.

Според президента желанието непрекъснато да се смазва някого с мотив или без мотив води до проблеми. Той означи, че представителите на Съединени американски щати с нормалния си искра обичат и вършат това добре, усмихвайки се протоколно и потупвайки всички по рамото. Но уважението към другите страни е в отчитането на техните ползи, акцентира Путин. Той добави, че Вашингтон има още доста да учи, по-специално умеенето да намира взаимни отстъпки.

Президентът също по този начин изрази мнение, че думите на Байдън не се отнасят персонално за него, а за ползите на Русия като цяло. Той акцентира, че е невероятно да бъдат потиснати и ще би трябвало да се вземат поради.

Преди ден Байдън, говорейки за задачите си за вероятно преизбиране за втори мандат, сподели, че възнамерява да сплоти Европа, с цел да „ смаже “ съветския президент Владимир Путин. От Кремъл дадоха отговор, че сходни опити на Вашингтон са обречени на неуспех. Както сподели прессекретарят на президента Дмитрий Песков, няма нищо ново в това, за което приказват и Байдън, и европейските водачи.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година Тези, които се борят за номинацията от Републиканската партия, са Тръмп, някогашният вицепрезидент Майк Пенс, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, предприемачът Вивек Рамасвами, някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли, сенаторът от Южна Каролина Тим Скот, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи и други. Сегашният президент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи през април, че също има намерение да бъде избран отново.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР