Балетът на Националната опера в Бордо ще изнесе концерт пред

...
Балетът на Националната опера в Бордо ще изнесе концерт пред
Коментари Харесай

Националната опера в Бордо ще представи две класически творби в Шанхай

Балетът на Националната опера в Бордо ще изнесе концерт пред аудитория в Шанхай, с цел да означи 60-ата годишнина от установяването на дипломатически връзки сред Китай и Франция. По този мотив 2024 година също по този начин беше оповестена за Китайско-френската година на културата и туризма.

Като част от турнето си в Китай известната френска балетна натрупа ще покаже две безконечни класики – „ Силфида “ и „ Дон Кихот “. Представленията са в Шанхайския център за ориенталско изкуство от 10 до 12 май.

" В тази значима година и за двете народи, белязана от голям брой културни събития, ние се стремим да укрепим културните връзки, да насърчим взаимното почитание сред Китай и Франция и да задълбочим другарството си ", сподели Лиу Айхуа, заместник-генерален управител на центъра.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36339Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед23082Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед56267„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед30099Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед33399Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132430Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91608Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84702Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснац </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР