Владимир Путин изясни отново своята специална операция в Украйна, започвайки

...
Владимир Путин изясни отново своята специална операция в Украйна, започвайки
Коментари Харесай

Володимир Зеленски коментира вчерашния концерт на стадион „Лужники” в Москва

Владимир Путин обясни още веднъж своята " специфична интервенция " в Украйна, започвайки с откъс от Библията: " Няма по-голяма обич от това да дадеш душата си за другари... Киев провежда военни наказателни интервенции против Донбас. Това беше същински геноцид. Спирането му беше задачата на специфичната интервенция ", сподели съветският президент.

Той похвали " героизма на съветските военни " в Украйна, и употребява случая да подчертае – или да внуши, че „ от много време не сме били толкоз единни ”.

Украинският му сътрудник рано през днешния ден в изказването си предложи допълнение, предопределено за съветската аудитория: ”А в този момент представете си на този терен 14 000 мъртви съветски войици ”, сподели Володимир Зеленски, базирайки се на данните на украинските управляващи за починалите досега съветски военнослужещи в „ специфичната интервенция ".

Той още веднъж насочи апели за неотложно прекъсване на войната, взаимното изтребване на руснаци и украинци и, които търпят двете страни. „ Предложенията на Украйна са на масата ”, сподели Зеленски, визирайки договарянията сред Русия и Украйна.

От...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР