„Владимир Путин информира за хода на специалната военна операция за

...
„Владимир Путин информира за хода на специалната военна операция за
Коментари Харесай

Путин: Край на операцията ще има само ако Киев спре военните действия и изпълни исканията на Mосква

„ Владимир Путин осведоми за хода на специфичната военна интервенция за защита на Донбас, очерта главните подходи и оценки в този подтекст, в детайли обясни главните цели и сложени задания. Беше очебийно, че спецоперацията протича по проект и в в сходство с графика “, се споделя oще в известието. В същото време съветските въоръжени сили „ вършат всичко допустимо, с цел да спасят живота и да подсигуряват сигурността на цивилните, точните удари се правят извънредно по обекти на военната инфраструктура “.

„ На този декор дейностите на националистически, неонацистки формирования, които не престават интензивни обстрели на Донбас и употребяват цивилни, в това число чужденци, които в действителност са взети за заложници, като „ жив щит “ ​​се отличават с особена свирепост и цинизъм “, написа още Кремъл.

По време на диалога Путин удостовери „ готовността на съветската страна за разговор с украинските управляващи и с задгранични сътрудници за разрешаване на спора “.

„ В същото време беше обърнато внимание на безполезността на всевъзможни опити за проточване на преговорния развой, който се употребява от украинските сили за сигурност за прегрупиране на своите сили и средства. В тази връзка беше очебийно, че прекъсването на познавач. интервенцията е допустима единствено в случай че Киев приключи военните дейности и извърши добре познатите условия на Русия. Беше изразена вяра, че по време на планувания идващ кръг от преговор, представители на Украйна ще покажат по-конструктивен метод, който напълно регистрира нововъзникващите действителности “, допълват от пресслужбата.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР