Владимир Путин даде дълго интервю на телевизионния водещ Дмитрий Кисельов

...
Владимир Путин даде дълго интервю на телевизионния водещ Дмитрий Кисельов
Коментари Харесай

ИНТЕРВЮ С ПУТИН: Какво обещава и с какво заплашва руският президент преди изборите?

Владимир Путин даде дълго изявление на телевизионния водещ Дмитрий Кисельов в навечерието на президентските избори. За час и половина те разискаха положението на съветската войска във войната в Украйна, договарянията, вероятността от потребление на нуклеарни оръжия и по какъв начин Русия се приспособява към западните наказания. Президентът също даде обещание съветски войски и оръжейни системи да се появят на границата с Финландия, която се причисли към НАТО. В същото време Путин се опита да успокои руснаците преди гласуването, като сподели, че в бюджета ще има пари за впечатляващите обществени разноски, за които той заяви на Федералното заседание.
Ето и някои основни моменти от изявленията на съветския държавен глава.
" За да се напредне с минимални загуби, е належащо да се усили броят и мощността на оръжията и да се увеличи успеваемостта на употребяваните сили.Всеки човешки живот е скъп, а загубата на обичан човек за фамилията е голяма тъга. Но ние се притекохме на помощ на тези хора и в случай че изоставим тези хора през днешния ден, на следващия ден загубите ни могат да се усилят неведнъж. Тогава нашите деца няма да имат бъдеще, тъй като ще се усещаме несигурни, а следствията могат да бъдат пагубни за съветската държавност. "
" Никога не сме отказвали да преговаряме. Но ние сме подготвени за договаряния, които не се основават на „ стремежи “ след използването на психотропни медикаменти, а въз основа на действителностите, които са се развили на земята. Сега да преговаряме единствено тъй като им свършват боеприпасите е някак смешно от наша страна. "
" Не имам вяра на никого. Имаме потребност от гаранции. Няма да се поддаваме единствено на празни обещания. Днес, въз основа на резултатите от това, което се случва на бойното поле, ние се оправяме със дилемите, които си слагаме. "
" Що се отнася до тези страни, които споделят, че нямат „ червени линии “ във връзка с Русия, те би трябвало да схванат, че в Русия също няма „ червени линии “ във връзка с тези страни. "
" Военните на западните страни участват в Украйна отдавна. Също по този начин в Украйна се употребяват английски и американски ракети, само че това не трансформира обстановката на бойното поле. Да, те ни предизвикват щета, несъмнено, това е явно. Но всъщност това не трансформира хода на военните дейности и следствията, които неизбежно пораждат за противоположната страна. "
" От военно-техническа позиция ние сме подготвени за нуклеарна война, нашите войски са в непрекъсната бойна подготвеност. Нашата нуклеарна триада е по-модерна от всяка друга триада. Съединените щати обмислят нуклеарен опит и в случай че проведат подобен, допустимо е и ние да създадем същото. Но не считаме, че Съединените щати са подготвени да стартират нуклеарна война на следващия ден. Никога не е имало потребност да се употребяват оръжия за всеобщо заличаване против Украйна. "
" Руската стопанска система пораства. По паритет на покупателната дарба Руската федерация изпревари Германия и зае пето място измежду най-големите стопански системи в света. Въпреки това има разлика сред качеството на стопанските системи на Русия и Германия: структурата на немската стопанска система се съпоставя удобно с нашата. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР