Владимир Некрасов, председател на Съвета на директорите на втория по

...
Владимир Некрасов, председател на Съвета на директорите на втория по
Коментари Харесай

Председателят на Съвета на директорите на Лукойл почина внезапно

Владимир Некрасов, ръководител на Съвета на шефовете на втория по величина производител на нефт в Русия " Лукойл ", умря ненадейно на 66-годишна възраст след остра сърдечна непълнота, оповестиха от компанията във вторник, съобщи Ройтерс.

От " Лукойл " показаха, че Некрасов е работил съвсем 50 години в нефтения и газовия бранш. Бил е и първи вицепрезидент на " Лукойл " и консултант на президента на компанията.

От " Лукойл " отхвърлиха повече мнения за гибелта на Некрасов, оповестява Ройтерс.

Предишният началник на борда на " Лукойл " Равил Маганов умря през септември 2022 година, откакто падна от прозорец на болница в Москва, съгласно два източника, осведомени със обстановката, припомня организацията.

Няколко съветски предприемачи, множеството с връзки в енергийната промишленост, починаха ненадейно при неизяснени условия в месеците след началото на съветската инвазия в Украйна през февруари 2022 година, означи още организацията.

Необичайно за съветските компании " Лукойл " зае обществена позиция по отношение на интервенцията на Москва в Украйна. В изказване от 3 март 2022 година бордът на шефовете на компанията изрази своята угриженост по отношение на " трагичните събития " в Украйна и прикани за " допустимо най-ранно преустановяване на въоръжения спор “ посредством договаряния, припомня Ройтерс.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР