Владимир Михайлов и Неда Спасова се събират в нов филм,

...
Владимир Михайлов и Неда Спасова се събират в нов филм,
Коментари Харесай

Любимецът Владо Михайлов с много добра новина за феновете

Владимир Михайлов и Неда Спасова се събират в нов филм, откакто играха любовна двойка в сериала на Нова тв " Братя ".

Връзката на героите им в тв продукцията – мафиотът Денис Топал и инспекторката Елена Давидова, не завърши щастливо. Феновете им обаче ще стискат палци нещата да се развият по-добре в новата лента, в която артистът влиза в ролята на ваятел, а актрисата – на банков управител. Снимките стартират в края на месеца. Тази година евентуално ще се окаже една от най-натоварените и най-успешните за Владимир Михайлов, който сега е на върха в родния шоубизнес.

За Михайлов обаче няма отмора – той към този момент влиза в нов план пред камерите. Заглавието на кино лентата е " Защото обичам неприятното време ". Това е дебют на режисьорката Яна Лекарска, която е приключила кинорежисура в Южна Корея. Тя работи по плана цели 5 години, а актьорите за основните функции кани, без да прави кастинг.

" Просто усетих, че Неда и Владо са точните хора за моя филм. После разбрах, че Владо приказва френски и рисува добре, а моят основен воин е ваятел, живял 20 години във Франция! Съвпадение! ", описа Лекарска. Двамата артисти към този момент са правили подготовки на маса и на терен.

Снимките на лентата ще бъдат в София и на Южното ни Черноморие. Началото ще бъде обещано в края на май. В историята ще се преплитат романтика и драма, само че ще има и комедийни моменти, дава обещание режисьорката, която е писала и сюжета.

Героите на Неда и Владо са се познавали като деца. Той обаче отпътува да учи във Франция и остава да живее там. 20 години по-късно двамата се срещат инцидентно край вилите, в които са израснали, пише  " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР