Владимир, извънбрачният син на кинолегендата Стефан Данаилов, който си отиде

...
Владимир, извънбрачният син на кинолегендата Стефан Данаилов, който си отиде
Коментари Харесай

Синът на Ламбо профука цялото му наследство

Владимир, извънбрачният наследник на кинолегендата Стефан Данаилов, който си отиде от този свят на 27 ноември, съвсем е профукал голямото завещание, което татко му остави.

Въпреки че наследи над 350 000 лв. в брой и в банкови сметки, младежа е съумял да опука огромна част от сумата.

Голямото харчене почнало незабавно, откакто Владимир взе акта си за правоприемник малко преди Коледа. Той е погасил заем на майка си за над 80 000 лв., а също така платил за свои покупки в Съединени американски щати.

Покрай пандемията от Covid-19, която ни връхлетя при започване на март, Владко останал без никакви средства и всеки месец теглел съществени суми. Купил си и доста безценен мотор, което му било детска фантазия. Пращал пари и на майка си Ирен Кривошиева, която също е без работа, написа таблоидът " Уикенд ".

Владимир няма да участва на панихидата за 9 месеца от гибелта на татко си. Единственият правоприемник на Ламбо от актрисата Ирен Кривошиева, е студент по медицина в Съединени американски щати и е почнал стаж по хирургия в Западна Вирджиния, където живее със брачната половинка си Виктория.

„ Тъй като съм новак, към този момент ми дават да нарязвам единствено циреи и кисти, само че някой ден ще стана виртуоз на скалпела”, зарече се Владимир. Той бил поканен да участва на панихидата на татко си на 27 август, само че няма да може да дойде поради уговорките си в Университета. Заради боледуването на Ламбо предходната година Владимир отсрочи част от изпитите си, които съумя да вземе през януари. Той не желал още веднъж да прекъсва образованието си.

Увлеченият по религията младок ще е първият доктор и в двете семейства – Данаилови и Кривошиеви. 34-годишният наследник на Ламбо изненадващо избра лекарската специалност откакто приключи стопанска система и дълго живя на ръба на мизерията. Вместо да се занимава с финанси, преди няколко години Владимир стана фитнес инструктор и едвам свързваше двата края.

Прехвърлилият 30-те наследник на Данаилов реши да смени попрището и стана студент по медицина. Владимир смени хипарската си визия и подстрига косите си. Като стажант получавал към 20 000 $ годишно. Той се надявал, когато се дипломира и стане хирург, приходите му десетократно да скочат. Синът на Ламбо обаче възнамерявал да прави лекарска кариера не зад океана, а в родината си. „ Ще се върна в Българияq тъй като ме тегли. А и жена ми Виктория доста харесва страната. Не бих желал децата ми да са американчета, които не знаят български”, безапелационен е Данаилов-младши.

След гибелта на татко си, като единствен негов легален правоприемник, Владимир наследи една четвърт от четиристайния дом на Ламбо и брачната половинка му Мария, както и всичките спестявания на татко си. Тъй като огромна част от парите, с които било закупено жилището, били от продажбата на наследствени парцели на Мария в Горнооряховския край, след гибелта на жена си Мастера трансферирал три четвърти от вкъщи си на доведения си наследник Росен Цанков.

Според последната данъчна декларация на Ламбо, в която е описал финансовите си приходи, той е оставил на сина си средства в размер на 30 000 лева, 6000 евро, влог за 197 242 лева, различен за 67 000 евро и трети за 2142 $ – общо към 350 000 лв.. Отделно някогашният министър на културата имал инвестиции в капиталов фонд за 100 000 лева, които наследил Владимир. Освен финанси, кинолегендата завещал на биологичния си наследник голям брой творби на изкуството – картини, икони и статуетки. След погребението на татко си на 2 декември Владимир още веднъж се върна в родината си, само че единствено, с цел да уреди формалностите към прехвърлянето на наследството си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР