Владимир Илиев и Милена Тодорова спечелиха титлите в индивидуалната дисциплина

...
Владимир Илиев и Милена Тодорова спечелиха титлите в индивидуалната дисциплина
Коментари Харесай

Владимир Илиев и Милена Тодорова спечелиха трети титли на държавното

Владимир Илиев и Милена Тодорова завоюваха купите в самостоятелната дисциплинираност на държавното състезание по биатлон, което се организира на Банско. Двамата победиха и в спринта и в преследването във вторник и сряда.

При мъжете на 15 километра Илиев от клуб Аякс приключи за 40:46.3 минути с три пропуснати цели в четирите стрелби. Втори е Антон Синапов (Рожен) с 41:50.0 минути и една неточност в първата пукотевица, а трети се подреди Димитър Герджиков (Чепеларе) с 44:52.6 минути и две неточности.

При младежите първенец стана Васил Зашев (НСА) с 42:33.3 минути с три пропуща на рубежа, а при юношите старша възраст на 12.5 км победител е Константин Василев (Аякс) с 40:01.8 минути и шест неточности.

В самостоятелната дисциплинираност на 12.5 километра при дамите Милена Тодорова (НСА) завоюва златото, откакто измина трасето за 35:28.2 минути и пропусна седем цели. Втора и трета са надлежно Даниела Кадева (Банско 2019) и Мария Здравкова (Амбарица).

При девойките шампионка стана Симона Василева (Аякс) с 45:11.2 минути и 7 неточности, а при девойките старша възраст на 10 километра първа финишира Лора Христова (Аякс) с 26:32.3 минути и четири пропуснати цели.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР