Владимир Дубов бе безапелационен и на финала на държавното лично-отборно

...
Владимир Дубов бе безапелационен и на финала на държавното лично-отборно
Коментари Харесай

Дубов бие с технически туш за титлата

Владимир Дубов бе решителен и на финала на държавното лично-отборно състезание по битка, свободен жанр в Ловеч. На финала международният вицешампион от 2013-а победи с механически туш 10:0 Стоян Цонев. Преди това асът в категория до 61 кг записа три победи без да даде точка на противниците си.

В най-интересния край Мирослав Киров победи младият гений Джемал Али с 5:2 и ликува с купата при 74-килограмовите. В категория до 125 кг завърналият си на тепиха Николай Щерев съкруши с туш Мария Тодоров.

При 97-килограмовите 35-годишният някогашният национал Драгомир Стойчев победи с купата след 14:3 против Димитър Караиванов. А след последния съдийски сигнал разгласи завършек на спортната си кариера, като събу борцовките си и целуна тепиха за довиждане. Стойчев е неизменим участник и на надпревари по национални битки, където постоянно уважили огромните награди.

Още един от състезателите постави завършек на кариерата си. Кирил Хандийски, който е играещ треньор на санданския клуб „ Би Риал”,спечели бронз при 125-килограмовите, и се сбогува с тепиха.

Отборната купа завоюваха състезателите на „ Руен”, следвани от „ Димитровград” и „ НСА-Академик”. За най-техничен играч бе разгласен Димитър Иванов, станал първи при 65-килограмовите, а за най-резултатен – Енгин Исмаил, станал първи в категория до 79 кг.

За край ръководителят на БФ Борба Христо Маринов връчи плакет на кмета на града Корнелия Маринова в символ на признателност за отличните условия в организацията на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР