Владимир Ампов-Графа е бил пред развод заради афера с Михаела

...
Владимир Ампов-Графа е бил пред развод заради афера с Михаела
Коментари Харесай

Графа пред развод! Жена му го хваща на калъп с Михаела Филева

Владимир Ампов-Графа е бил пред бракоразвод поради спекулация с Михаела Филева, пише  „ Уикенд ”. Момичето с необятната усмивка от години било публична държанка на своя началник. Наскоро жена му ги хванала на шаблон и за малко да постави завършек на брака с музиканта.

За загадка връзка на Мишето от Велико Търново със звездата на родния поп се шушука от дълго време, само че както нормално, излъганата брачна половинка научава последна за забежките на своя мъж. Така станало и в тази ситуация с Графа. Говори се, че той имал флирт с Михаела Филева още когато била на 21 години и занапред прохождала в музиката. Харесал си я в „ Х Фактор ” през 2011 година и я поканил във компанията си не поради нейния голям гений, а поради дългите ѝ крайници и сочни устни. Любовните искри прехвърчат сред двамата през цялото време, само че дълго остават скрити от необятната общност.
Чак през 2014-а за първи път се заговаря, че младата певица спи със своя началник зад тила на благоверната му Мария, от която той има две деца. Отначало брачната половинка не има вяра в тези клюки, смятайки ги за долна клевета. Основание за непоклатимото доверие във Влади ѝ дава и шумно афишираната публична връзка на Мишето с рапъра Павел. После обаче стартира да ѝ прави усещане по какъв начин мъжът ѝ стартира хубавата певица повече от останалите реализатори във компанията си, без значение че не се отличава с доста по-добри качества. За негативно време Графа я вкарва в „ Дансинг старс ”, по-късно я прави част от журито в „ България търси гений ”, не пропуща музикално турне или риалити, в което да я показа, а през пролетта я чакат и като наставник в „ Гласът на България ”. Отделно от това Мишето съпровожда шефа си при съвсем всичките му пътувания в чужбина.

Наблюдавайки всичко това с години, на вярната брачна половинка Мария най-сетне стартира да ѝ светва, че има нещо гнило в връзките на мъжа ѝ с Филева. Тя стартира да го следи и един ден го хваща на шаблон с певицата. Става огромен скандал със сълзи, викове и закани. Мишето стартира да се извинява, моли Мария да ѝ елементарни, дава обещание да се отдръпна и увещава рогоноската да не унищожава хубавото си семейство поради една стъпка на мъжа ѝ настрана. Въпреки всичко излъганата брачна половинка отсича, че желае бракоразвод. Чак когато го хващат на мястото на престъплението и усеща, че бракът му може да се разпадне, Графа схваща какъв брой доста държи на брачната половинка си. Говори се, че той я е молил на колене да му елементарни. Прекратил връзките с подчинената си, обещавайки на Мария, че отсега нататък ще гледа на нея като на елементарна изпълнителка от компанията. В последна сметка законната половинка се отхвърля от развода, само че продължава да държи под око мъжа си и момичето от Велико Търново, което все още няма публично гадже.

В задаващия се сезон на „ Гласът на България ” Графа и Михаела Филева ще бъдат един до друг като жури, което най-вероятно още веднъж ще провокира напрежение в фамилията на музиканта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР