Включително и като депутат и като председател на енерийната политика.

...
Включително и като депутат и като председател на енерийната политика.
Коментари Харесай

Новината Гръмна Само Преди Минути! Край С Делян Добрев! След Чудовищния Скандал Бившият Министър Е

Включително и като народен представител и като ръководител на енерийната политика. Успяха да ме окепазят и не желая повече да тежа. Нетърпимо е. Свестни хора няма за какво да се занимават с политика. Защото все един рано или късно до госпожа Йончева. Хубаво е, че се случват значими неща за България, а ние се занимаваме с нелепости ", сподели в предаването " Тази неделя " по Би Ти Ви той. Добрев посочи, че животът не започваи не свършва с политиката.

Пореден рунд се състоя сред депутатите Елена Йончева и Делян Дончев в ефирен ефир.

" Цяла седмица обикалям студиата и изяснявам че нямам сестра. Представете си парадокса - нямам сестра, а имам шурей ", сподели Добрев. И отхвърли да прави кометари преди Йончева запореден път не повтори обвиняванията си.

" Това не беше офанзива против господин Добрев. Оставката му споделя, че всичко, което съм споделила, е истина. В момента, в който демонстрира тежка спекулация, незабавно те заплашват със съд. Има документи и те са обществени. Помните ли, че вицепремиерът сподели, че ме съди поради оградата по границата ни, тъй като съм издавала държавна загадка. Цялата държавна машина е против мене. Не се опасявам, само че се тормозя ", сподели Елена Йончева. Проблемът не бил съучениците и роднните на Добрев, а финансовата обязаност. Тя упрекна, че компания на майка му и татко му също правила неправилни неща. " Как може да назначите свои родственици на основни длъжности длъжности. Откъде имате тази безочливост и действителнолисте считали, че това ще остане прикрито ",попита Йончева.

" Истината е, че съм по-близък съученик с Румен Радев от половината от хората в диаграмата на Йончева. Целта беше да се опетни името ми и ситуацията да стане нетърпимо. Успяха. В очите на хората аз към този момент не съм честен човек, с помощта на обвиняванията. Затова ще си диря правата в съда. Няма да давам отговор на Йончева. Тя отхвърли спор с мен, а искаше да си дърдори нелепостите и след това аз де се изяснявам.Община Хасково по програмата за санирането има най-ниските цени в цяла България. Не съм облагодателствал смейството си. Каквото и да кажа,няма значение ", изясни Добрев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР