Vivacom търси новите млади таланти, които искат да натрупат професионален

...
Vivacom търси новите млади таланти, които искат да натрупат професионален
Коментари Харесай

Лятната стажантска програма на Vivacom предлага платен стаж на студенти

Vivacom търси новите млади гении, които желаят да натрупат професионален опит и развият своя капацитет в телекомуникациите. Телекомът открива 52 позиции за заплатен тримесечен стаж във всички основни дирекции в компанията.

Желаещите да се включат в 21-ото издание на знаковата Лятна стажантска стратегия на компанията, което тази година е под мотото „ Стани VivaSuper воин “,.

Всеки стажант ще има самостоятелен наставник, дружно с който ще работи по действителни бизнес планове, ще премине през специфични образования и ще взе участие в разнообразни начинания и интензивности.

Освен трудов контракт и финансово заплащане, стажантите ще получат голям брой придобивки, като в допълнение здравно обезпечаване, ваучери за храна, смарт телефон и доста други.



„ Едно от най-големите преимущества на Лятната ни стажантска стратегия е действителният късмет за непрекъсната работа и кариерно израстване във Vivacom. Всяка година близо половината стажанти остават на работа при нас, а над 20% от всички чиновници в компанията са почнали като стажанти, " разяснява Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.

" Признание за отличните резултати, които реализираме с програмата, е и премията „ Инвеститор в човешкия капитал “, която получихме от Българския конгрес на бизнес водачите единствено преди дни. Тя е доказателство за сполучливите ни практики за развиване и надграждане на програмата, която към този момент 20 години дава опция на младежи да натрупат скъпи умения и опит в света на телекомуникациите “, добавя Малина Чавдарова.

В юбилейното издание на Лятната стажантска стратегия Vivacom въведжда и 360-градусова ротация на стажантите в другите отдели.

В новото издание стажантите ще бъдат един път седмично в друг отдел. Така те ще опознаят още по-отблизо работата в компанията – в това число през призмата на основния изпълнителен шеф Николай Андреев по време на специфичната персонална среща с него.

През най-дългогодишната самодейност на компанията за привличане на гении са минали над 1650 стажанти, а над 80 чиновници, почнали като стажанти във Vivacom, през днешния ден са на мениджърски и старши експертни позиции.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР