Vivacom стартира нова онлайн кампания, която включва много от най-актуалните

...
Vivacom стартира нова онлайн кампания, която включва много от най-актуалните
Коментари Харесай

Смартфони и смарт устройства на Samsung с отстъпка в онлайн магазина на Vivacom |

Vivacom започва нова онлайн акция, която включва доста от най-актуалните смарт телефони и умни устройства с марка Samsung.

Кампанията стартира на 15 април и измежду предлаганите в нея модели са с отстъпки, достигащи до 50 лв.. Сред тях се отличават Samsung Galaxy A22 5G, Samsung Galaxy A52s 5G и Samsung Galaxy Z FLIP 3 5G 256 GB, умните слушалки Samsung Galaxy Buds 2, както и часовника Samsung Galaxy Watch 4 44MM LTE.

Samsung Galaxy A22 5G

Този функционален 5G модел на Samsung има 6,6 инчов TFT LCD екран, чиято резолюция е 1080 х 2400 px, а съотношението му към екрана - 82,3 %. Телефонът разполага с тройна задна камера с 48 MP главен датчик. Освен него откъм гърба са ситуирани още един 5 MP ултраширокоъгълен и един 2 MP датчик за дълбочина. Предната камера е 8 MP. Смартфонът работи с операционна система Android 11. Процесорът му е 8-ядрен MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm). Освен мобилни връзки от пето потомство, той поддържа също безжичните стандарти Wi-Fi 802.11, Wi-Fi Direct, Bluetooth, NFC (Near Field Communication), разполага с FM радио и GPS позициониране. Батерията му е с потенциал 5000 mAh. В рамките на акцията се предлага с подарък – калъф и защитно покритие.

Моделът поддържа 5G мобилни мрежи и е изцяло съчетаем с мрежата от пето потомство на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорти.

Samsung Galaxy A52s 5G

Това е още един доста настоящ модел с поддръжка на мрежи от пето потомство. Има 6.5-инчов Infinity-O екран със Super AMOLED технология, предпазен от пето потомство Gorilla Glass покритие. Отличителна линия на модела е четворната задна камера с 64 MP главен датчик. Тя е усъвършенствана за висококачествени нощни фотоси и разполага също с един 12 MP ултраширокоъгълен и един 5 MP макро датчик. Предната му камера е 32 MP. Процесорът на модела също е 8-ядрен. Той е Qualcomm Snapdragon 778G. Батерията на Samsung Galaxy A52s 5G е с потенциал 4500 mAh и е основана с редица нововъведения за оптимизане потреблението на сила, което й разрешава да издържи до два дни с едно зареждане, даже при интензивно потребление на телефона.

Samsung Galaxy Z FLIP 3 5G 256 GB

Един от най-красивите смарт телефони със сгъваем екран на пазара се отличава със своя V-образен дизайн. В разгънато състояние той се трансформира в първокачествен смарт телефон, до момента в който в сгънато е стилен и комфортен за носене даже в джоб или дребна чанта. Основният екран е 6.7-инчов Infinity-O с резолюция 2640 x 1080 px, а вторият - 1.9-инчов. Основната камера на Samsung GALAXY Z FLIP 3 е двойна с 12 MP широкоъгълен и ултраширокоъгълен датчик, а селфи камерата е 10 MP. Телефонът има Snapdragon 888 процесор. Батерията му е с потенциал 3300 mAh.

Samsung Galaxy Buds 2

Тези красиви безжични слушалки се отличават със своите компактни размери (17 х 20.9 х 21.1 мм.) и с поддръжката на изкуствения разсъдък Bixby на Samsung. Сред екстрите им са алтернатива за интензивно шумопотискане (active noise canceling), гласово пробуждане и динамични двупосочни представители. Слушалките поддържат стандарта IPX2 за водоустойчивост. Имат елегантна кутия за предпазване и зареждане, която се побира елементарно в дамска чанта или джоб.

Samsung Galaxy Watch 4 44MM LTE

Този модел комбинира удобството и хубостта на смарт часовниците с пълноценната 4G съгласуваност и функционалността на мобилните приложения. Той е затворен в лек алуминиев корпус и има 1,4 инчов Super AMOLED екран. Може да се ръководи благодарение на гласов помощник. Часовникът разполага с голям брой варианти за мониторинг на разнообразни телесни индикатори, измежду които кръвното налягане, ЕКГ, процентното наличие на вода в тялото, индикатори за здравето на дамите, уголемен разбор на съня и даже засичане на рухване. Поддържа известни приложения на Гугъл като Play Store, Гугъл Map, G. Pay, G. Assistant и YouTube Music.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР