Vivacom представя нови оферти за комбинирани мобилни услуги, телевизия и

...
Vivacom представя нови оферти за комбинирани мобилни услуги, телевизия и
Коментари Харесай

Vivacom представи нови комбинирани оферти за малък и среден бизнес с до 30% отстъпка

Vivacom показва нови предложения за комбинирани мобилни услуги, телевизия и интернет, основани особено за дребния и междинен бизнес. С новите си пакетни услуги за характерните потребности на разнообразни групи консуматори Vivacom дава изцяло решение като one-stop-shop, със икономисване до 30% от цената за цялостния период на контракта.

Според данни на Министерство на стопанската система и промишлеността към 99% от компаниите в България са дребни или междинни по мярка и като такива обезпечават 75% от заетостта на пазара на труда и 65% от добавената стойност в стопанската система.

Vivacom се стреми да бъде техен приближен софтуерен сътрудник, като им предлага опция да комбинират услугите, от които имат потребност, да спестят пари и да бъдат по-ефективни и конкурентоспособни, разчитайки на високоскоростна съгласуваност на оптимална цена.

В новата рекламна акция на оператора вземат участие действителни представители на дребния и междинен бизнес. Те са същинските „ бизнес великани ” поради огромните им старания и сериозния принос към българската стопанска система и развиването на обществото.

Тройна комбинирана услуга

Предложението на Vivacom за тройна комбинирана услуга включва мобилен проект с достъп до 5G, високоскоростен оптичен интернет, както и първокласната ТВ услуга EON на обща цена от 59 лв. без Данък добавена стойност за целия период на контракта.

Мобилният проект Unlimited 50 обезпечава неограничени минути за диалози, СМС-и и мегабайти, както и достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на Speedtest Intelligence® разбор на Ookla®2. Тя е и най-голямата3 в страната, с покритие в над 530 обитаеми места и курорти. Unlimited 50 дава достъп до международната музикална и стрийминг платформа TIDAL и има включен абонамент за Капитал PRO за цялостен достъп до наличието на една от водещите бизнес медии у нас. Така бизнес клиентите на Vivacom ще имат безграничен достъп до бизнес вести,анализи, ранглисти на компании, отчети за промишлености и друга потребна информация от корпоративния свят.

Тройната комбинирана оферта включва също оптичен интернет със скорост до 600 Mbps (за download) в първата и най-голямата 10 GIGA оптична мрежа4 в България.
Третата услуга е EON Biz – изцяло бизнес решение за телевизия с платени права за обществено лъчение. В пакета са включени 60+ ТВ канала и видеотека, както и EON смарт бокс, приложението EON Smart TV и мобилното приложение EON за достъп до платформата през разнообразни устройства, само че с еднакъв интерфейс.
Двойна комбинирана услуга

Представителите на дребния и междинен бизнес имат опция да изберат и композиция от мобилна услуга и закрепен интернет на стойност 44 лв. без Данък добавена стойност на месец за целия период на контракта. Предложението още веднъж включва мобилен проект Unlimited 50 с достъп до 5G мрежата на телекома и високоскоростен оптичен интернет с до 600 Mbps (за download) в първата и най-бърза 10 GIGA оптична мрежа в България.

Освен новите тройна и двойна комбинирана услуга, Vivacom предлага на представителите на бизнеса редица решения, които да ги улеснят в тяхната активност. Такива са GPS решения за ръководство на автопарк, облачни услуги за предпазване на данни и ко-локация Vivacom Cloud, основаване на уеб страница и онлайн магазин. В портфолиото си телекомът има и смарт услуги, основани на IoT, като наблюдаване в действително време на микроклимат в здания или затворени пространства, хранилища, оранжерии и други.

Повече информация за IoT решенията може да видите тук:

Повече информация за новите комбинирани предложения може да намерите на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР