Вицешампионът на Русия Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера

...
Вицешампионът на Русия Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера
Коментари Харесай

Локомотив на Пламен Константинов се справи с Енисей с Тодор Скримов

Вицешампионът на Русия Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на мъжкия народен тим на България Пламен Константинов, записа 9-а победа от началото на сезона в Суперлигата на Русия.

Възпитаниците на Пламен Константинов се постановиха вкъщи над Енисей (Красноярск) с 3:1 (26:28, 25:18, 25:19, 25:15) в изтеглен мач от 14-ия кръг, който се игра в “Локомотив Арена ” в Новосибирск.

За първи път от много време насам Локомотив игра в съвсем оптималния си състав. Разпределителят Константин Абаев, който е играл и за родния Монтана, и диагоналът Дражен Лубурич, играха цялостен мач за отбора от Новосибирск.

От титулярите на “железничарите ” към момента отсъстват Сергей Савин и Алексей Родичев, които лекуват травми.

Най-резултатен за триумфа стана сръбският диагонала Дражен Лубурич, който заби 25 точки (2 аса, 64% успеваемост в офанзива - +18).

Дмитрий Лизик добави още 17 точки (4 аса, 6 блока, 50% успеваемост в офанзива - +14).

Александър Костадинов, който е с български и съветски паспорт, игра цялостен мач за Локомотив и се отличи с 10 точки (2 блока, 67% успеваемост в офанзива, 14% съвършено, 34% положително посрещане - +6).

Най-резултатният волейболист от началото на сезона в Суперлигата на Русия Иля Казаченков влизаше като запаса, само че сподели отлична игра и записа 7 точки (78% успеваемост в офанзива - +6).

Националът Тодор Скримов игра цялостен мач за Енисей и записа 13 точки (54% успеваемост в офанзива, 9% съвършено, 27% положително посрещане - +3).

Най-резултатен за отбора от Красноярск стана диагоналът Виталий Фетцов с 16 точки (1 блок, 45% успеваемост в офанзива - +12).

С тази победа №9 Локомотив остана на 5-о място във краткотрайното класиране с актив от 25 точки (9 победи, 4 загуби).

Енисей позволи 7-а загуба и с актив от 15 точки (5 победи, 7 загуби) е на 9-а позиция.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР