Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс обвини Китай, че се опитва

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс обвини Китай, че се опитва
Коментари Харесай

Китай се опитва да смени президента на САЩ, изригна Майк Пенс

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс упрекна Китай, че се пробва да смени властта в Белия дом , осведоми Агенция Франс Прес.

Пенс ускори обвиняванията против азиатската страна за интервенция във вътрешните работи на Съединени американски щати, което бележи сгъстяване на метода на Вашингтон към Пекин.

" Да се каже напряко, ръководството на президента Тръмп работи, Китай желае друг американски президент ", атакува Пенс в тирада пред Института " Хъдсън ".

" Няма подозрение - Китай се меси в демокрацията на Съединени американски щати ", продължи той.

Пенс се базира на реклами на Китай в американските медии и на дейности в политически стратегически щати поради наложените от Тръмп мита върху китайски артикули.

Той също упрекна Пекин, че употребява разнообразни принадлежности за интервенция в американската политика преди частичните избори за Конгрес в Съединени американски щати през идващия месец.

 Вицепрезидентът на Съединени американски щати: Намесата на Русия бледнее пред дейностите на Китай
Вицепрезидентът на Съединени американски щати: Намесата на Русия бледнее пред дейностите на Китай

Пекин активизира " сътрудници за въздействие под прикритие "

Пекин употребява политически, стопански и военни принадлежности, както и агитация, с цел да прокарва въздействието си. Китай също постанова тази власт по доста по-активен метод спрямо предишното, да оказва въздействие и да се намесва във вътрешната политика и политиките на страната ни, акцентира Пенс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР