Вицепрезидентът на руската Loko-Bank - 28-годишната Кристина Байкова, епаднала от

...
Вицепрезидентът на руската Loko-Bank - 28-годишната Кристина Байкова, епаднала от
Коментари Харесай

Мистериозна смърт в Русия: Вицепрезидентът на Локо-Банк падна от 11-ия етаж

Вицепрезидентът на съветската Loko-Bank - 28-годишната Кристина Байкова, епаднала от прозореца на 11-ия етаж на жилището сина бул. Ходински в Москва, оповестява Daily Mail, написа novini.bg.

Това се е случило в ранните часове на предишния петък.

По време на случая тяе била с 34-годишния си другар. Започнало е следствие на гибелта ѝ.

Трагичната вест идва на фона напоредица от необясними смъртни случаина високопоставени енергийни чиновници от началото на войната на Владимир Путин в Украйна през февруари предходната година.

През май тази годинаруският заместник-министър на науката, за който се твърди, че е критик на нашествието в Украйна, умря ненадейно, откакто се разболя съществено по време на полет за Москва.

През априленергийният босИгор Шкурко беше открит мъртъв в затворническата си килия, откакто беше упрекнат във взимане на рушвет. Тойе бил заместник-генерален шеф на съветската енергийна компания Якутскенерго ичлен на пропутинската политическа партия " Единна Русия ", само че участието му беше прекъснато след обвиняването за рушвет.

Само два месеца преди товаруският петролен магнатВячеслав Ровнейко, 59, беше „ открит в безсъзнание “ късно през нощта в дома си.

През февруари Марина Янкина - високопоставенслужител на съветската защита,беше открита мъртва, откакто падна от прозорец.Докладите споделят, че това е хипотетично самоубийство, само че това постоянно се декларира в такива случаи в Русия, преди да бъде извършено следствие или обстоятелствата да бъдат известни.

Генерал-майор Владимир Макаров -руски военачалник, неотдавна уволнен от Путин - също беше открит мъртъв като още веднъж се допуска самоубийство.

На 26 декември Павел Антонов -най-богатият народен представител от съветската Думаи критик на Путин - почина в Индия, падайки от прозорец на хотел.Човекът, който е бил с него -Владимир Биденов беше открит мъртъв в същия хотел четири дни по-рано.

Алексей Маслов, 69,бивш шеф на съветските сухопътни сили, умря в болница на 25 декември,а Александър Бузаков - който бешеръководител на съветските " адмиралтейски корабостроителници " в продължение на десетилетие - умря на 24 декември 2022 година

През юли 76-годишният Евгений Лобачов -пенсиониран генерал-майорот Федералната работа за сигурност на Руската федерация - беше открит мъртъв в Москва с револвер наоколо.

Други скорошни смъртни случаи включват редактор на известно съветско пропагандно списание, вицепрезидент на Газпромбанк и почитан чиновник на Газпром.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР