Вицепрезидентът на нефтения гигант Лукойл Виталий Робертус изненадващо е починал

...
Вицепрезидентът на нефтения гигант Лукойл Виталий Робертус изненадващо е починал
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на "Лукойл" почина внезапно

Вицепрезидентът на нефтения колос " Лукойл " Виталий Робертус изненадващо е умрял на 54-годишна възраст, заяви организация " Интерфакс ", базирайки се на известие на компанията.
 
" Трудовата биография на Виталий Владимирович е обвързвана извънредно с " Лукойл ". Веднага след завършването на института той стартира работа в компанията като икономист, след което минава през всички стадии на професионално израстване. Над 30 години работа в " Лукойл " той завоюва уважението освен на сътрудниците си в компанията, само че и в сектора като цяло. Удостоен е с държавни и ведомствени награди за триумфите си в развиването на родния горивно-енергиен комплекс ", се споделя в известието.
 
 Централата на Лукойл Централата на Лукойл Източник: Лукойл
" В нашата памет той ще остане като надарен началник, разностранна персона и радушен приятел ", показват от " Лукойл " и изричат съболезнования на околните. Робертус е бил и разпален летец, сочат негови биографични данни. Той е и прочут авиомоделист, съосновател и основен водач на клуба Rusjet, седемкратен първенец на Русия, два пъти международен първенец в тима и четирикратен международен първенец в самостоятелно съревнование в радиоуправляемия клас.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР