Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети заяви след жребия за 1/16-финалите

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети заяви след жребия за 1/16-финалите
Коментари Харесай

Санети: Интер ще гони финал в Лига Европа

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети съобщи след жребия за 1/16-финалите на Лига Европа, че тимът ще се опита да доближи до финала в шампионата, както и да завоюва трофей през сезона. Днес стана ясно, че Интер ще се изправи против Рапид Виена по пътя към финала в Баку.

Le parole di @javierzanetti al termine del sorteggio di @EuropaLeague #UELdraw #UEL #FCIMhttps://t.co/pzJNpTudvS
— Inter (@Inter) 17 декември 2018 година
“Лига Европа е влиятелен шампионат и желаеме да стигнем до самия му край. Съжаляваме за отпадането от Шампионска лига. Жребият се разви добре за нас, само че знаем, че няма лесни мачове. Трябва да забележим в какво положение ще бъдем през февруари. Искаме да бъдем кандидати за трофея”, стартира Санети за Sky Sport.

“Изказването на Недвед по отношение на Марота? Не съм аз индивидът, който би трябвало да отговори. Не знам за какво се е изказал по този метод и не ме интересува. Колкото до новия контракт на Икарди с Интер, Мауро е спокоен и има страхотни връзки с клуба. Трябва да изчакаме верния момент”, добави аржентинската легенда.

“Ако има опция да подсилим тима през януари, сигурно ще действаме. Ще бъде значимо да спечелим трофей през сезона”, приключи Санети. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР