Вицепрезидентът на Интер - Хавиер Санети, коментира предстоящия финал в

...
Вицепрезидентът на Интер - Хавиер Санети, коментира предстоящия финал в
Коментари Харесай

Санети: Ще е сбъдната мечта, ако спечеля Шампионската лига и като вицепрезидент

Вицепрезидентът на Интер - Хавиер Санети, разяснява идния край в Шампионската лига против Манчестър Сити. " Нерадзурите " са определяни като новобранец в този конфликт, само че аржентинецът има вяра, че отборът му е кадърен на изненада.

" Трябва да заложим на верния метод към мача и да опитаме да създадем проблеми на противника. За мен Сити е доста добре окомплектован тим, който има топ играчи на всички позиции. Навсякъде по терена могат да те разбалансират. Но това е край и всичко може да се случи, тъй като нещата могат да се трансформират във всеки един миг. Ако се върнем обратно към 2010 година, тогава мачът с Барселона от 1/2-финалите бе съвсем като край. Успяхме да преодолеем затруднение, което изглеждаше съвсем непреодолимо. Ако вярваш в себе си, всичко е допустимо.

Да играеш против британски тим не е по-различно от всеки различен. Премиър лийг е в мощен миг и това ще бъде огромен край против страховит треньор. Това бе тежка седмица, в която всичко се въртеше към дербито, което бе с цената на край. В двата мача с Милан заслужавахме да спечелим. Развълнуван съм, че сме на край. Имаме действителен късмет да спечелим Шампионската лига. Да го направя в ролята на вицепрезидент ще сбъдне още една моя фантазия ", съобщи Санети.
 Симоне Индзаги: От уволняване до нов контракт
Симоне Индзаги: От уволняване до нов контракт

Специалистът се избави посредством постигнатите резултати
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР