Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира декларациите, които Левски публикува

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира декларациите, които Левски публикува
Коментари Харесай

Лечков със скандално разкритие за връзка между ЦСКА и Левски

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков разяснява декларациите, които Левски разгласява против футболната ни централа. В тях “сините ” упорстват за ексклузивен конгерс и атакуват хората, които ръководят българския футбол. От своя страна Лечков съобщи, че БФС  е „ отговорен “ за многото взаимни отстъпки, които е направил за Левски. 

„ Аз съм изцяло склонен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с който сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в сериозно положение. Факт е. Прави са хората от " Герена ". Но това е на клубно равнище, което значи, че в Левски упрекват себе си. Защото БФС няма виновност, че Левски не е мощен тим “, съобщи Лечков пред " Блиц ".

„ БФС обаче е „ отговорен “ за многото взаимни отстъпки, които е направил за Левски. И знаете ли – те не са един и два. Доста толерантни сме били клуб, който е на ръба на съществуването. И в този момент, когато този тим, стартира  да губи, изниква комфортното зло на всеки – БФС. Е, не. Не може по този начин.

Имам възприятието, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов покровител. Така че – някои хора са в доста близки връзки с други хора. Някои хора са помагали финансово на други хора.  

Мисля, че е ненужно да се подвига врява за конгрес, откакто към този момент е ясно, че подобен няма по какъв начин да има. И би било хубаво „ сините “ да гледат себе си. Да се спасят, тъй като без Левски и ЦСКА не е същото. Само един мощен Лудогорец не е задоволителен “, приключи героят от международното в Щатите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР