Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков даде интервю

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков даде интервю
Коментари Харесай

Лечков втрещи: Поздравявам Кръстаич, че направи реформа, за мен нямаме шанс за Евро 2024

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков даде изявление за предаването " Арена спорт ", в което главен акцент бяха идните два дуела на националния тим против Иран и Черна гора, както и развиването на родния футбол и неналичието на качествени състезатели.

" Всички желаем да забележим една по-здрава и стегната игра. За мен това е доста значимо в един тим. Тези момчета към този момент имат опит, познават треньора и от тях зависи, в случай че желаят да се развиват. Аз държа на положителната игра ", стартира един от героите от Съединени американски щати 1994.
 Младен Кръстаич повика бранител на Левски за заместител на Петко Христов в националния тим
Младен Кръстаич повика бранител на Левски за заместител на Петко Христов в националния тим

Кристиан Димитров бе включен в листата на мъжкия народен тим

" Искам да поздравя пловдивчани с тази облага. Дано се любуват на новия стадион и нека ние реализираме добър резултат там. При всички положения Пловдив е една естествена футболна столица и би било комфортно за всички футболни ентусиасти, в случай че играем там ", продължи той.

Един от ръководителите в БФС приказва и за работата на селекционера Младен Кръстаич, който към този момент повече от година е отпред на България, както и дали тимът ни към момента има шансове да играе на Евро 2024.

" Според мен е рано да се прави равносметка на работата на Кръстаич. Поздравявам го, че предприе бързо тази крачка и да направи промяна, давайки късмет на младите футболисти. Нито един треньор в света не е сигурен за своя пост. Ще се създадат разбори на мачовете, само че дано да не разсъждаваме по фенски ", съобщи Лечков.

" За мен нямаме късмет за Евро 2024. Групата е много мощна. Още в самото начало споделих, че Унгария е любимец ", безапелационен е някогашният футболист.
 Лечков отговори на Бербатов: Тези хора лъжат, не става ли ясно на цялата футболна общност?!
Лечков отговори на Бербатов: Тези хора лъжат, не става ли ясно на цялата футболна общност?!

" Провалиха такива огромни имена като Стоичков, Любо Пенев, Хубчев ", сподели още той

Лечков засегна и тематиката с неналичието на задоволително качествени български футболисти в родните тимове, изразявайки мнение, че във всеки един мач в тимовете би трябвало да има най-малко по трима родни състезатели.

" Ако мен ме питате, би трябвало да има най-малко трима българи във всеки тим, само че те би трябвало да бъдат качествени. Не споделям, че чужденците са по-добри, само че тимовете си имат президенти, а те си следват клубната политика. Ние нищо не можем да създадем принудително ", разяснява вицепрезидентът на БФС.

Накрая Йордан Лечков се обърна към някогашния си съотборник Петър Хубчев, с цел да му вдъхне кураж в борбата с подлата болест: " Пожелавам му да преодолее всичко. Това, което не ни убива, ни прави по-силни ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР