Вицепрезидентът Камала Харис също критикува констатациите, като каза на репортери

...
Вицепрезидентът Камала Харис също критикува констатациите, като каза на репортери
Коментари Харесай

Белият дом отвърна на „безпричинните забележки“ за Джо Байдън, след като докладът нарече паметта на президента „лоша“

Вицепрезидентът Камала Харис също подлага на критика констатациите, като сподели на кореспонденти в петък: „ Начинът, по който държанието на президента в този отчет беше характеризиран, че не може да бъде по-грешен във връзка с обстоятелствата и [е] явно политически стимулиран. “

Това идва, откакто в отчета от 400 страници неведнъж се загатва „ мътната “ и „ неприятна “ памет на президента, и твърди, че не може да си спомни в изявленията по кое време е бил вицепрезидент или по кое време синът му Бо Байдън е умрял.

Докато служителят на правосъдното министерство господин Хър избра да не повдига наказателни обвинявания против господин Байдън, мненията му подтикна 81-годишния да.

Говорейки в Белия дом в петък, господин Самс беше запитан дали се прави нещо, с цел да се отговори на опасенията по отношение на президента. Той отвърна: „ Имам доста проблеми със наличието на този въпрос.

„ За страдание безсмислените забележки... естествено привлякоха заглавията и цялото ви внимание. Те бъркат и са неточни. “

Изображение: Сн...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР