Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила отличието ,,Рицар на годината 2023

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила отличието ,,Рицар на годината 2023
Коментари Харесай

Илияна Йотова стана Рицар на годината

Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила оценката,,Рицар на годината 2023 " от " Ордена на рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България ", заяви водачът на организацията Румен Ралчев.

Организацията се показва като самостоятелна и самостоятелна, а задачите ѝ са да съблюдава рицарските и благотворителните обичаи на античните рицари тамплиери.

В нейния " Върховен съвет " попада водачът на учителския профсъюз Янка Такева, която е " популярен офицер за младежките стратегии ", както и археологът проф. Николай Овчаров. В ордена членува и астроложката Светлана Тилкова-Алена.

Пред БНР Ралчев споделя, че премията е дадена на Йотова поради работата ѝ с неправителствените организации. 

" Личното ми наблюдаване, срещайки се на мероприятия на разнообразни типове организации, на които срещам доста постоянно и госпожа Йотова, която поема извънредно дейна позиция и дава образец за това по какъв начин един общественик би трябвало да почита и да работи с гражданските организации, които са голям запас за помиряване на обществото ", споделя Ралчев.

Орденът връчва такава премия всяка година преди Коледа. През 2015 година я получава различен вицепрезидент - Маргарита Попова, а измежду останалите дами, на които е връчвана, са Стефка Костадинова, Мая Манолова и Йорданка Фандъкова.

Пред националното радио Ралчев споделя, че така наречен секрети общества в България са очевидни, тъй като по условията на закона са регистрирани като цивилен организации. Посочва, че трима тамплиери и към 60 масони са в сегашния парламент, а в Министерския съвет има няколко души, само че те не са на равнище министри.

" След демократичните промени през 1989-а година в страната навлязоха съвсем всички такива придвижвания и ордени от света. Тамплиерите са към 500 души, това ни прави максимален Тамплиерски медал в Европа и втори в света.

Орденът е регистриран като гражданска организация и има разклонения в съвсем всички регионални градове. Работата ни е обвързвана с разширение на разговора сред християнските църкви и прекачване на мостове към други вероизповедания за понижаване на напрежение на верска основа, в случай че съществува такова ", споделя Ралчев.

Той обобщава, че в България има 6 Велики масонски ложи и 7-8 хиляди настоящи масони. Трима тамплиери и към 60 масони са в сегашния парламент, показва Ралчев и прибавя, че и в Министерския съвет има няколко души, само че те не са на равнище министри. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР