Вицепремиерът Валери Симеонов с първа акция за сезона срещу нощния

...
Вицепремиерът Валери Симеонов с първа акция за сезона срещу нощния
Коментари Харесай

Валери Симиенов отново в Слънчев бряг, провери заведенията на открито

Вицепремиерът Валери Симеонов с първа акция за сезона против нощния звук по морето. Симеонов дружно с представители на Министерство на вътрешните работи ревизираха през вчерашния ден някои от най-големите заведения навън в Слънчев бряг, съобщи.
 
На шефовете на всичките тествани заведения бяха формирани предупредителни протоколи. Най-честото нарушаване е неспазването на нощната тишина.
 
За да избегнат сходни наказания, огромна част от притежателите на нощни заведения в курорта сега правят поправки за обезшумяване. В една от нощните заведения са вложени над половин милион лв., като притежателите са пресметнали, че това ще смъкна шума с 30 до 40 децибела.
 
„ Същата безредица и същите безобразия, както виждате. По основната улица още веднъж заведенията прекомерно са усилили уредбите си ”, разяснява Валери Симеонов.
 
 
Заедно с предупредителните протоколи всички тествани заведения получиха и рекомендации.-->
 
„ Това, което би трябвало да извършите, в случай че желаете да работите и да имате музика, е обезшумяване. Вземете ограничения, тъй като другояче вземам шумомера и без да разберете ви затваряме заведението ”, закани се Симеонов на шефовете.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР