Вицепремиерът Валери Симеонов атакува остро предаването Господари на ефира в

...
Вицепремиерът Валери Симеонов атакува остро предаването Господари на ефира в
Коментари Харесай

Симеонов към Господари на ефира: Колко души сте изгорили със скалъпени обвинения

Вицепремиерът Валери Симеонов нападна остро предаването " Господари на ефира " в разгара на абсурда с репортера Димитър Върбанов, който беше уволнен, откакто видеозаписи го уличиха, че е манипулирал обстоятелствата към собствен репортаж.

В изказването си в профила си във Фейсубк Симеонов задава 7 въпроса и изрича подозрение, че от шоуто укриват налози.

Ето какво написа Симеонов в обществената мрежа:

" ВЯТЪРЪТ ИЗДУХА ОТГОВОРИТЕ " (почти по Боб Дилън), или въпроси без отговор

Няколко дни в медиите бълбука неодобрение и отвращение от държанието на един кореспондент на " Господари на ефира ", който употребява предаването, с цел да извърши срамна и грозна операция, нямаща нищо общо с обективната публицистика.

Нямаше да взема отношение към случая, в случай че в обстойно изявление продуцентът на предаването Юлиан Халваджиян (с нежния прякор Джуди) безочливо и надменно не се беше обяснил, упреквайки за гафа всички други, единствено не и себе си . Според него, " от управлението на Нова Телевизия работили първосигнално като позвънили на репортера ", " излезли с прибързана позиция ", " медиите подвели обществеността, че репортерът е обичай ", моноспектакълът на Върбанов бил " единствено една нелепост ", " в случай че хората имали ум в главата си, не би трябвало да изгубят доверие в " Господари на ефира " ", доста хора " станали огромни философи ", а " доста публицисти са яхнали метлата ". Нито дума за лична виновност, нито дума за опрощение, а единствено мантри, че " служели на истината "!

Няма по какъв начин като елементарен фен да не задам няколко въпроса, на които отговорите се носят от вятъра.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР