Вицепремиерът Томислав Дончев разкри в ефира на bTV, че застава

...
Вицепремиерът Томислав Дончев разкри в ефира на bTV, че застава
Коментари Харесай

Томислав Дончев обяви дали подкрепя жена си за поста във фейсбук и разкри за ужасните заплахи, които е получила

Вицепремиерът Томислав Дончев разкри в ефира на bTV, че застава зад своята брачна половинка Светлана, чийто пост във фейсбук разбуни духовете. Той бе избран като расистки от хората в мрежата.

" Без да съм съпротива или неин представител - за всяка реакция има причина. Има некадърност на представители на държавни служби да въдворят ред и закон. В съответния случай става въпрос за музика, увеличена до дъно, която тормози цялостен квартал. Светлана не е политик, това е шерване на персонална позиция. Аз съм на мнение, че правилата би трябвало да се съблюдават от всички. Като живее с мен не значи, че би трябвало да стои у дома и да шие гоблени, тя е експерт със своя позиция. 

Не съм й юрист, но не виждам нищо неправилно в тези думи и я поддържам изцяло в приизива й да има интеграция и съблюдаване на едни и същи правила от всички жители.  " Моркова " и " тоягата " са метафори за това, че би трябвало да се следва закона. Законът би трябвало да се съблюдава без никакви етнически разлики. Тя получи доста поддръжка, само че и доста - освен към нея, а към родственици, деца, по какъв начин ще бъдат разбленени часто от тялото й и така нататък ", сподели Дончев.

Той добави,, че необятният отзив по тази тематика потвърждава, че би трябвало да има диалог по нея, който да бъде градивен.

" Има стандарти - политиците са крадливи, а публицистите - тъпи и манипулативни. Но нито аз се считам за кралив, нито вие, господин Хекимян, отъждествявате със стандарта за вашата специалност, натрапен от хората по форумите. Разбрах, че Българският Хелзински комитет ми е изискал оставката и в този момент им пиша писмо. В една правова страна отговорността е персонална, допускането за групова отговорност на база фамилно състояние, на етнически групи, е присъщо за някои други режими. Вие, господин Хекимян, като сте в едно студио с мен, не поделяте моята отговорност ", сподели Дончев.

Той разяснява и случая с избягалити пандизчии. " Очевидно не е реализиран триумф за Пелов, различен въпрос е дали са взети всички ограничения и са положени всички старания. Но единствено да ви кажа едно нещо - аз обичам да бродя по планиините, а един път в Стара планина имаше доста служители на реда, което си е извънредно място, значи са работили интензивно по издирването ", разяснява вицепремиерът
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР